×
Meny

Top Caps

  Filter
Merker

Præster ditt beste med en ny BMX top cap

BMX topp kaps finnes øverst på din forgaffel - lige over headsettet. Denne lite komponent blir ofte overset, selvom den er helt avgjørende. Den presser ikke alene din forgaffel og frempind ut mot kronrøret på ditt ramme. Den sørger for også for, at ditt headset holdes på plass for at sikre, at du kan dreje styret smidigt.

Som er flere navne for topp kaps - fx BMX compression bolt, compression cap eller fork bolt. Alle disse udtryk refererer til den samme komponent, og de brukes i flæng. BMX topp kaps er normalt gjort av aluminium, for at sikre, at de ikke føjer for mye vekt til ditt setup.

Det er alltid viktig at undersøge, om topp cappen er kompatibel med din forgaffel, før du kjøper den. Det allervigtigste er gevindets størrelse, som du kan finne i vores produktbeskrivelser og spesifikasjoner.

Sådan monteres og avmonteres topp kaps

Installation og avmontering av top cap er en rett simpel opgave. For at udskifte din top cap, må du først løsne bolten i din frempind - enten med en 6 eller 8 mm unbrakonøgle. Når du har gjort det, må du bare bruke en passende unbraconøgle til at løsne den gamle top cap og skifte den ut med den nye. Sørg for at topp cappen er skruet ordenligt fast, så ditt setup føles robust.

Vil du gjerne opgradere andre deler på din sykkel? Tjek vores utvalg av BMX forgafler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser