×
Meny

Riser Pads

Godt å vite

Hva er skateboard risers?

Skateboard risers - også kaldet riser pads eller skateboard truck risers - er noen hårde stykker plastikk, som hjelper med at forhindre wheel bites ved at øge avstanden mellom hjulene og decket. Riser pads monteres mellom decket og dine baseplates for at øge avstanden mellom decket og underlaget. Wheel bites kan medføre styrt, og de gir unødig slitage på ditt deck. Risers er en enkel og billig metode til at unngå wheel bites.

Skate risers forveksles ofte med skateboard shock pads. Risers er gjort av plastikk og de brukes til at hæve ditt deck og derved hjelpe med at unngå wheel bites. Støtputer er gjort i gummi eller kraftig skum, og de har til formål at absorbere stød og reducerer vibrationer, når du skater.

Hvor store risers må jeg bruke?

Hvor store risers, du har bruk for, afhænger av størrelsen på dine hjul og høyden på dine trucker. Hvis du for eksempel har et setup med store hjul og gjøre trucker, så har du sandsynligvis bruk for noen tykke risers. Hvis dine hjul er mindre enn 54 mm i diameter, har du sandsynligvis ikke bruk for risers. De vanlige tykkelser for risers er: 1/8" (3,175 mm), 1/4" (6,35 mm) og 1/2" (12,7 mm), og du bør velge risers efter, hvor mye fri plass du ønsker imellom dine hjul og ditt deck.

Husk, at sørge for at have bolter i den rette lengde, hvis du vil montere risers på ditt setup. For at sikre, at du får bolter i den rette lengde, kan du tage et kig på vores købsvejledning til skateboard bolter og risers.

En annen viktig ting at overveje, er hvilken form for risers, du gjerne vil have. Rektangulære risers er det mest vanlige på skateboards. Vinklede eller kileformede risers Endrer truckens vinkel, og derfor har de stor indflydelse på din kørestil. Bruk av vinklede risers er mest normalt på cruiserboards og longboards.

Hvis du har bruk for noen nye møtrikker og bolter til ditt setup, så tjek vores utvalg av møtrikker og bolter til skateboards.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser