Tilbake til skolen
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Klistremerker og bannere

Forrige
Neste
Side 1 av 2

Hva slags BMX Tilbehør bør jeg skaffe meg?

BMX Tilbehør kan hjelpe deg å legge siste verk på ditt setup. Det kan være alt fra klistremerker, felgstrimler eller merker. BMX-tilbehør er virkelig prikken over
"i-en" for deg som vil gi ditt BMX-look litt ekstra. Men BMX-tilbehør gir mer en bare et pent look, diverse tilbhør til BMX'n kan også optimalisere din kjøreopplevelse. Som for eksempel, borrelåsstropper, disse kan bidra til å holde bremsekabler låst godt inn på plass mens BMX-lys vil la deg kunne ta en BMX-økt selv etter mørkets frembrudd.

BMX Bags - noe for deg?

BMX-bags er midt i blinken for transportering og oppbevaring av BMX-utstyr. En reiseveske er stor, du kan også få slitesterke bags som fint har plass til hele din BMX-sykkel og medfølgende tilbehør. Disse er glimrende for lengre reiser, som f.eks. utenlands. Mange merker lager også mindre BMX-bags for oppbevaring av komponenter og verktøy.

Tilbehør er ikke bare for ditt setup

BMX-utstyr dekker mer en bare ditt setup. Mange merker lager også klistremerker og bannere for biler eller for til å henge hver enn du vil for å vise din lidenskap for BMX. Hva med kanskje en vannflaske eller nøkkelring fra ditt favoritt BMX-merke?

Hvis du leter etter verktøy for å fikse opp på din BMX, ta da en titt på vårt utvalg av BMX-verktøy.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser