×
Meny

BMX tilbehør

Forrige
Neste
Side 1 av 3

Du har bruk for de riktige BMX tilbehør til din BMX sykkel

Har du noensinne prøvd å gå til BMX parken, men måtte dra hjem kort tid etter du er ankommet på grunn av et flatt dekk? Eller kanskje du ikke har dette - Uansett er det ikke et scenario som noen ønsker at skjer for dem.

I våres Freestyle BMX tilbehør seksjon finner du alle de tingene til din Freestyle BMX, som hjelper deg med å holde deg i parken så lenge du vil. Hvis du har ryggsekken fyllt med BMX tilbehør som 'The Powerslide Air Pump' med innebygget manometer, litt verktøy og noen reservedeler, er som ingen unnskyldning for å ta tidligt hjem.

Demontering av Freewheel

Hvis du vil fjerne freewheelet ditt, trenger du et spesielt verktøy som kalles Freewheel puller eller Freewheel mover for å få tak i kjernen i frihjulet. Noen av disse verktøyene kan monteres i en skruhjul eller ellers kan de dreies med en skiftenøkkel.

BMX tire lever: Du trenger aldri et annet dekk bytter verktøy

Det er aldri en god tid for å ha et flat dekk, og du vil ikke stå på gaten eller i parken og kaste bort tiden din på et uhåndterbart dekk. Med et sett med tire lever, kan du byte et flatt dekk på kort tid og fortsette med det morsomme - Å kjøre.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser