×
Meny

Tilbehør - Rulleski

Godt å vite

Spidser til rulleskistave - vejgreb og hastighet

Spidserne på rulleskistavene, kaldes også for ferrules, og de sitter i den ene ende av dine rulleskistave. De er designet specifikt til at bli brugt på hårde underlag, da det er dem, som rører asfalten på dine rulleskisessions.

Naturligvis føles det annerledes at bruke rulleskistave på asfalt ende at bruke vanlige skistaver i snø. Rulleskistave er designet til at bli brugt på hårde underlag, og til at hjelpe deg med at generere fremdrift.

Hvordan sliber man sine rulleski-ferrules?

For at sikre den beste oplevelse på asfalten, og for at maksimere dine præstationer, er det viktig at slibe spidserne med jævne mellemrum. Det er en ganske simpel opgave, og alt, hva du må bruke er en diamantfil eller en sliber. Du må bare kjøre filen frem og tilbake på den vinklede side av spidsen, indtil den er skarp. Når du har spidset den mange gange, vil det på et tidspunkt gi mer mening, at kjøpe noen nye spidser.

Forøkelse kraftoverførsel med nye håndtak til dine rulleskistave

Grebene på dine rulleskistave gir kontroll over stavene, når du skubber deg afsted for at generere momentum. De kan være gjort av naturlig kork, gummi eller plastikk, og håndtagene til rulleskistave er ofte de samme som dem, som brukes til vanlig langrend.

Man kan skifte remmene på sine rulleskistave, når de er blevet slidte, eller, hvis man skifter til en annen type håndtak. Når man kjøper nye stropper, må man huske, at stropperne ofte fås i forskjellige størrelser. Likesom langrendsstave, fås rulleskistave med specifikke låsemekanismer til stropper og håndtak, hvilket gjør det lett og bekvemt at forbinde hænderne med skistavene. Sørg for at undersøge om stropper og håndtak er kompatible med hinanden.

Hvordan skifter man håndtak på sine skistaver? Vi har gjort en guide med gode råd til kjøp av rulleski. Her kan du blant annet se, hvordan man skifter håndtak på rulleskistave.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser