×
Meny

Sparkesykkel Headsets

  Filter
Farger
Merker
Headset-type
Kompatibel med
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Sparkesykkel Headset: Liten, men viktig del

Et godt headset er utrolig viktig for triksesparkesykkelens setup. Headset påmonteres til styrerøret i bunnen av decket og sørger for at forgaffelen roterer slik det skal.
Headsets til triksesparkesykler kommer i mange forskjellige former - og kvaliteten varierer. De to mest populære er "ikke-integrerte headsets" og "integrerte headsets".

Ikke-integrerte headsets fungerer kun sammen med et standard deck. For å kunne påmontere et ikke-integrert headset, så må bunnen og top cap presses innpå selve decket - verktøy kreves for dette.

Integrerte headsets virker kun på integrerte decks. det er forøvrig veldig enkelt å påmontere et integrert headset ettersom både bunnen så vel som top cap allerede er integrert inni selve hovedrøret.

Hva er egentlig et integrert headset og et
ikke-integrert headset

La oss starte med hva et integrert headset egentlig er. Som alle andre sparkesykler, så har et integrert headset en kopp (cup) i både bunnen og toppen, forskjellen er altså at disse er integrert innpå selve styrerøret til sparkesykkelen.

Det betyr også at du ikke trenger spesialverktøy for å kunne påmontere et integrert headset. Men vær observant på at denne type headsets går kun sammen med integrerte decks for sparkesykler.

Ikke-integrerte headset krever littegrann mer av vedlikehold. Kulelagerne kommer med en kopp (cup) i både bunnen og toppen som må presses innpå styrerøret. I tillegg er det stor mulighet for at ikke-integrerte headsets kommer med gjenger, og slike headsets er kun kompatible med gjengede forgafler.

Headsets er presise komponenter og alle deler må passe perfekt sammen. Hvis du er i tvil om hvilket headset du skal skaffe deg til din triksesparkesykkel - da må du bare kontakte oss.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser