Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Neopren Hansker & Våtdrakt Hansker

  Filter
Merker
Størrelse
Tykkelse
Kjønn

Neopren hansker gir deg den ekstra varmen

På kaldere dager vil det sannsynligvis ikke være nok å bare ha våtdrakten når du er ute på vannet. Bruk av våtdrakthansker vil bidra til å holde hendene varme i kaldt vann og er derfor et viktig utstyr for hvilken som helst vannsport du liker å delta i. Disse neoprenhanskene er laget av samme materiale som våtdrakter og kommer ofte med ekstra gripende materiale på håndflaten for ekstra ytelse.

Med neopren hansker kan du velge mellom surfehansker eller surfevotter for å passe dine personlige preferanser. Uansett hvilken stil du går for, er det viktig at hanskene dine sitter tett. Hvis de er for store, vil hånden din "flyte" inne i dem, noe som fører til at de raskt fylles opp med vann. Et annet tips er å bruke hanskene under ermene på våtdrakten. Dette vil gi deg enda mer isolasjon.

Hvilken tykkelse våtdrakthansker trenger jeg?

Et av de store valgene du må ta er hvor tykke du vil ha hanskene dine. Det er mest vanlig å få hansker med en tykkelse på mellom 3 og 5mm, men noen modeller er så tykke som 7mm. En tykk 5mm neopren hanske vil gi god beskyttelse mot kulde, men vil ikke gi deg så mye bevegelsesfrihet. Å bruke en tynnere modell på 3mm eller mindre vil gi deg mer fleksibilitet, men ikke så mye isolasjon.

Sammen med hansker kan det være lurt å vurdere våtdrakt sko og hetter til de kaldere surfeøktene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser