×
Meny

Neopren hansker

  Filter
Merker
Størrelse
Tykkelse

Surfehansker for de gangene vannet er iskaldt

Når vannet blir veldig kaldt, kommer det en tid når en våtdrakt bare ikke er nok. Det første du setter på er støvlene, og når dette ikke holder ut av kulde, er den neste tingen å sette på hanskene.

Når det gjelder neoprenhansker, surfhansker eller vannsportshansker, er holdbarhet, passform og funksjonalitet nøkkelen.

Hvor tykk skal mine neopren hansker være?

I et par surfehansker er en fleksibel neopren bedre, da den gir bedre passform for hendene. Den vanligste tykkelsen på surfehansker er mellom 2 mm og 5 mm. Som med mange andre klæsprodukter går regelen: "jo tykkere jo varmere". Med de tykkere har du mindre følelse i hendene dine. Av denne grunn er det alltid en balanse mellom å holde hendene varme, men samtidig ha en god følelse.

Et par neoprenhansker bør ha en veldig tettsittende passform. Hvis de er for store, vil din hånd flyte inne i dem som vil være svært irriterende innen kort tid. Hvis de er for store, vil surfhanskene fylle med vann som gjør dem svært tunge og redusere smidighet. Det er som å padle med vekter i hendene dine. Garntert- det er god trening, men ikke veldig morsomt.

Hold surfhanskene under våtdrakten din

Hvis du vil ha litt ekstra komfort og varme, bør du bruke din neoprenhansker UNDER ermene til våtdrakten din. Det er et enkelt triks, som kan gi deg litt mer tid ute på havet før hendene dine blir numme.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser