×
Meny

Vedlikehold - Freeskates

Godt å vite

Pas på dine freeskate inline så de holder lengre

Når du skater omkring i byens travle gader på dine freeskate inline, er det viktig, at de er i topform. Derfor er det viktig, at du av og til gjør litt vedlikehold på dine freeskate inline.

Du finger mange forskjellige produkter i denne kategori, og fælles for dem alle er, at de kan brukes til at vedlikeholde dine freeskate inline. Dette omfatter rens og smøring av kulelager, men også desinfektionsmidler, som hjelper deg med at holde en frisk duft i dine støvler.

Verktøy til at holde dine freeskate inline i perfekt stand

Uansett om du må skifte noen deler, eller bare gjerne vil sikre at ditt setup er tight, er verktøy til freeskate inline essentielt for enhver skater, som nyder at rulle omkring i byen.

Det viktigste produkt i denne kategori er et skatetool, som du kan have med deg, når du er ude og skate, så du er klar til at gjøre akutte indgreb. Som er forskjell på modellerne, og skatetools kan have forskjellige funksjoner som fx udtrækker til kulelager, skruetrækkere og unbrakonøgler.

Hvis du har forsøkt at fixe ditt setup og fortsatt synes, at som er plass til forbedringer, kan du tage et kig på vores utvalg av deler til freeskate inline. Her finner du en hel masse forskjellige deler, som kan gi dine freeskate inline nytt liv.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser