×
Meny

BMX Headsets

  Filter
Farger
Merker
Headset-type

Godt å vite

Headsett: Liten del, men stor rolle

Headsett er et sett på styret med komponenter som sørger for et roterende grensesnitt mellom sykkelen sin forgaffel og hovedrøret på selve rammen av sykkelen. De fleste headsettene til Freestyle BMX kommer med en enten spacere eller en håndfull med top caps i forskjellige størrelser, slik at rytteren kan få styret i sin rette høyde.

Hvilken lagertype, lukket -eller forseglet?

Det finnes veldig mange ulike BMX headsett å velge mellom, noe som du vil merke under denne kategorien her på vårt utvalg. Det store spørsmålet er om du skal velge et lukket -eller forseglet headsett? Et forseglet BMX headsett kan ikke åpnes og dermed kan det heller ikke vedlikeholdes. Et lukket BMX headsett er lukket på begge sidene, men lageret kan fortsatt vedlikeholdes ved å fjerne C-Ringen eller gummiskjoldet. Det aller fleste BMX-syklene kommer med et forseglet headsett, men betyr dette at et lukket BMX headsett ikke er noe bra?

Svaret er nei! Mange av disse typene har en utrolig god kvalitet som det vil lønne seg å kjøpe. Et eksempel er det integrerte headsettet fra American Tilt. Dette er et anerkjent og lukket headsett som våre kunder virkelig elsker. Ta gjerne en titt på anmeldingene og se selv! Dette er et Hot produkt her hos oss i SkatePro.

Ikke glem smøringen

Når du bytter ut headsettet, så anbefaler vi at du smører og oljer delene godt inn på ditt nye headsett med et smøremiddel. Da vil det nemlig bli lettere for deg å bytte ut igjen neste gang. Hvis du har et lukket headsett så er i alle fall dette viktig, fordi da blir det lettere for deg å åpne headsettet for rengjøring -og utskiftning av lageret.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser