×
Meny

Rulleski

  Filter
Merker
Rulleski Type
Ramme Materiale

Godt å vite

Rulleski

Rulleski tilbyr deg en allsidig form for kondisjonstrening, i kombinasjon med fantastiske naturopplevelser. Rulleski gir god trening av balanse og følelsen av å bevege deg på snø, da moderne rulleski nesten kjennes ut som langrennsski på vinteren. Skal du gå det store Vasaloppet en dag, eller et annet skiløp og bor ikke et område med masse snø? Da er i alle fall rulleski noe du bør skaffe deg.

Ved kjøring på rulleski oppnår man en effektiv og skånsom trening, noe som er optimal hvis du har f.eks. en løpeskade. Rulleski sparer leddene dine for harde støt som man får ved å løpe, spesielt på asfalt. Det er den glidende tenknikken som brukes gjennom hele kroppens bevegelse ved rulleskikjøring som gjør det så mye bedre for kroppen.

Under denne kategorien så har vi et flott utvalg av rulleski, til alle forskjellige ferdighetsnivåer. Våre rulleski her gir deg en herlig "sand-on-snow" følelse som med andre ord vil gi deg den virkelig gode snøfølelsen.

Nybegynner på rulleski?

Det krever en del øvelse for å lære å seg kunsten som er å kjøre på rulleski, så det er viktig å finne en vei eller sti uten biler eller hindringer som kan forstyrre deg som nybegynner. Vi anbefaler også at du i det minste bruker knebeskyttere og en hjelm for beskyttelse.

Det finnes nok av rulleskiklubber hvor du kan øve med andre nybegynnere og få veiledning om hvordan du kjører på rulleski.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser