×
Meny

Longboard Trucks

  Filter
Merker
Akselbredden
Truck størrelse
Truck type
Hanger Grad

Godt å vite

Trucks Longboard - Standard vs. Reversible

Det finnes to typer trucks. Reversible kingpin trucks, som vi vanligvis finner på longboards. Og tradisjonelle/standard kingpin trucks, som er mest populære til skateboards.

Vanligvis går man for reversible kingpin trucks når det gjelder setups til longboards. Grunnen til dette er at reversible trucks som regel har mer bredde og dermed bedre manøvrerbarhet enn trucks for skateboards. Longboard trucks er derfor midt i blinken for cruising oppå lange decks.

Longboard Trucks til skateboards, eller?

Longboard trucks er designet for å gi optimal kjøring oppå et lengre og bredere deck, men de er ikke laget eksklusivt kun for longboards. Hvis du ønsker å oppgradere ditt skateboard til et mer lekent og smidig setup, kan du f.eks. påmontere reversible kingpin trucks til ditt skateboard - men da er det også et par ting du må huske på.

Når du velger bredden på trucks, anbefales det ikke at du velger trucks mye større en bredden på ditt deck. Da risikerer du veldig fort hjulbitt på skoene fra hjulene som altså stikker ut fra begge sider. Og hvis du planlegger å påmontere cruiser-hjul till ditt longboard-setup, da kan det være lurt å tilføye riser-pads slik at man unngår ekle hakkende hjulbitt.

Forskjellen mellom Top Mount og Drop-through monterte Longboard Trucks

Avhengig av hva du ser etter i et longboard, kan du enten gå for drop-through monterte trucks, eller vanlige longboard-trucks. Forskjellen er at med drop-through, er at baseplaten er plassert på toppen av decket mens dens hanger går til bunnen. Disse trucks holder deg altså tettere til bakken. Vanlige toppmonterte Top Mount trucks er derimot hevet høyere over bakken.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser