×
Meny

Klistervoks

  Filter
Merker
Temperatur

Klister voks er for Kicksonen

Kicksonen er området for ski, som du presser ned i snøen når du gjør sparken som gjør at du beveger deg. På de fleste langrennsløyper går denne sonen fra hælen på bagasjen og 40 - 50 cm i retning av skibstoppen. Kicksonen er ikke ment å berøre snøen når du glir frem uten å sparke. Hvis dette er tilfellet, opplever du unødvendig friksjon som gjør at du slipper mer energi enn du egentlig trenger.

Klister voks brukes når sporene er for glatte for vanlig grep for å få tak i snøen. Klister brukes i stedet for vanlig sparkvoks i sparkzonen, og dens konsistens har en høy likhet med lim. Vanligvis kan du si at klistervoks skal brukes med litt respekt, og bør reserveres for høyere temperaturer. Det er også flott å bruke i forhold der snøen er smeltet og deretter frosset igjen.

SkiGo Klister er et godt valg

Før du begynner å bruke klister, er det viktig at du har en metode for å fjerne den eller forhindre at den kommer på alt du holder kjære. Det kan være et klissete rot, men til tross for rykter og horrorhistorier er klister voks faktisk din venn, vær kurs når snøen begynner å smelte om våren, du kan bruke klister for å forlenge sesongen, og gi deg noen dager eller uker mer på bakken.

Som du kanskje merker, bærer vi mange forskjellige klistervokser fra SkiGo-merket. Vi tror at SkiGo produserer noen av de beste Klister-voksene der ute, og det er derfor vi har valgt å stole på dette merket.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser