×
Meny

Kulelager til Sparkesykkel

  Filter
Kulelager presisjon

Kjøp det rette kulelageret til sparkesykkelen din

Kulelagerne er en viktig del av sparkesykkelen din. De sørger for at hjulene ruller fritt rundt slik at du kommer deg raskt frem. Her finner du vårt utvalg av kulelagere som er velegnet for bruk på sparkesykler. Husk at det brukes 2 kulelager per hjul. Hvis du leter etter et sett med høykvalitets kulelagere til sparkesykkelen din, da anbefaler vi at du tar en titt under denne kategorien her. Vi har selvsagt de gode gamle kulelagerene som er laget i stål og som har eksistert i mange år. Men vi har også noen nykommere her på markedet der alle detaljene har blitt perfeksjonert til den store gullmedalje. Vi har også Cult-kulelager fra Red Bones som opprinnelig ble laget for skateboards, men som også siden da har blitt hentet av ryttere til sparkesykler.

Hva med keramisk kulelager?

Kulelagerne fra Bones Reds lages av stål, men hvis du vil ha et veldig raskt kulelager som også har en veldig god holdbarhet - da må du skaffe deg et sett med keramisk kulelagere.

Hvis det ene lageret har gått i stykker eller er i dårlig stand, da trenger du ikke å bytte ut alle lagerne. Men hvis kulelagerne dine er ett år gamle, da er det bare et spørsmål om tid før lagerne begynner å gå i stykker. Derfor anbefaler vi at når du først bytter ut ett lager, så bytter du ut alle i samme slengen.

Kulelagerne som brukes til transport-sparkesykler blir vanligvis laget med en høy ABEC. På grunn av at disse sparkesyklene blir formålsbygd til nettopp transport, så anbefaler vi derfor at du velger høy ABEC, Høy ABEC vil sørge for at du enklere vil kunne å opprettholde farten din.

Spacere til å plassere mellom kulelagerne finner du under: Tilbehør.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser