×
Meny

Mutter og bolter til Skateboards

  Filter
Farger
Merker
Lengde

Skateboard bolter - velge den riktige lengde

Skateboardbolter eller skruer brukes til å feste truksene til skateboardet ditt, og de kommer i forskjellige størrelser, farger og priser. Standard boltlengden er ⅞-1 '' for vanlige skateboardoppsett. Pass på at du ikke bruker bolter som er for lange for å unngå snags når du slider . Hvis du vil bruke raiser pads for å få ekstra truckhøyde, bør du huske å øke boltelengden med tilhørende raiserpad. et høyt oppsett med lengre skateboardbolter blir sjelden brukt siden et høyt oppsett lett kan føre til at du mister litt kontroll over brettet. Dette gjør det vanskeligere å holde balansen når du prøver å lande flips eller hopp.

Hvis du nettopp har kjøpt et nytt sett med hjul og opplever wheelbite hjulbitt, kan du vurdere å heve oppsettet ditt, og for dette vil du trenge lengre skateboardbolter og en raiserpad,

Lek med farger

En ting er ytelse og holdbarhet. En annen ting er stil og design, og heldigvis utelukker ikke den ene tingen den andre.

Har du øye for detaljer? Bruk da fargerike bolter til skateboards. Hos SkatePro har vi bolter i morsomme farger for å legge til et personlig preg på skateboardet ditt.

Under hver produktbeskrivelse kan du se hvor mange bolter som er inkludert i pakken.

Vi tilbyr også service til å montere skateboardet ditt, så det er klart for deg å bruke øyeblikket du mottar det. Denne tjenesten kan kjøpes på denne siden som alle andre produkter.

SkatePro