×
Meny

Skateboard Komponenter

  Filter
Merker
Lengde

Godt å vite

Hva er komponenter til skateboard?

Skateboard skruer & skateboard bolter faller under kategorien av komponenter til skateboard. Dette, i tillegg til muttere, er hva du trenger for å kunne montere f.eks. brettets trucks. De er fort gjort å glemme, men disse små dingsene er svært viktige for ditt setup og krever jevnlig vedlikehold. Du må altså regelmessig sjekke at skruer, muttere og bolter er godt strammet til. Som med det aller meste blir disse løse over tid, noe som får brettet til å riste fra side til side slik at du mister balansen.

Skateboard Bolter - Hvilken størrelse trenger jeg?

Det er veldig viktig at du skaffer deg de riktige størrelsene på alt av skatekomponenter. Skateboard skruer og bolter må være lange nok til å gå gjennom deck og trucks, samt stikke langt nok ut til at mutteren kan festes til bolten. Men det er også viktig at komponentene ikke er for lange ettersom de blir vanskelig å stramme og forårsake hakkproblemer ved grinds. Er komponentene alt for små, vil de raskt kunne falle av fra brettet. Standard boltlengde på setups til vanlige skateboard er mellom ⅞ tomme (22,22mm) og 1 tomme (25,4 mm). Imidlertid, hvis du bruker riser pads som overstiger 3,17 mm kan det være at du trenger litt større skatekomponenter.

Er skatekomponenter universelle?

En rekke merker lager skateboardmuttere og skateboard bolter som i de aller fleste tilfeller brukes på ethvert skateboard der ute. Skatekomponenter flest er laget med Phillips eller Allen skruehoder. Dette vil imidlertid ikke påvirke skatingen din i det hele tatt, og typen du velger er helt opp til din egen preferanse.

Sørg også for at du bruker bolter, muttere og skruer som er laget for skateboard. Slike vanlige komponenter er ofte ikke sterke nok til å håndtere belastningen brettet får når du skater.

Ikke glem verktøy! Ta en titt på vårt utvalg av skateboardverktøy.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser