Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Ishockey tilbehør

  Filter
Merker

Ishockey lisser og annet ishockey utstyr

Forutenom bladet og støvelen er lissene en viktig del av en ishockeyskøyte, og hvis du er en vanlig spiller, vil du sannsynligvis jobbe deg gjennom ganske mange meter ishockey lisser igjennom din karriere. Heldigvis er ishockey lisser både enkle og billige å erstatte. I denne kategorien finner du forskjellige typer hockey lisser av høyeste kvalitet, og vi garanterer deg at vi bærer minst ett sett med ishockey lisser som passer til ditt behov og din stil.

Dette er også kategorien der du finner alt det ishockeyutstyr som vi ikke kunne finne plass til inne i de andre kategoriene.

Uansett om du er ny i ishockey eller har spilt i årevis, er det alltid viktig at bladene på dine skøyter er rene og skarpe. Til dette formål bærer vi en knivspisser fra Tempish. Vi har også lett utgaven fra Prosharp. Denne lille blad filen er designet for å være så liten som mulig, og det er grunnen til at mange spillere tar med seg det til feltet, for bruk under ising og under tiden i utvisningboksen.

Lær deg å spille ishockey

Å begynne å spille ishockey er ikke så lett som å spille gatehockey. Spesielt små barn kan ha en tendens til å gi opp ishockey selv før de får tak i det. Derfor er det viktig at du lærer barna dine å skate før du sender dem til sin første ishockey økt. Vår skate trener fra Tempish er et flott verktøy for de som er nye

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser