×
Meny

Spenner til Rulleskøyter

  Filter
Merker

Spenner på rulleskøyter får mye juling

Spenner på rulleskøyter er en av de delene som med tiden blir slitt ned. Særlig hvis du driver med aggressiv inline skating, da får spennene veldig mye juling.

Under denne kategorien så finner du vårt utvalg av spenner til rulleskøyter. Spennene her er spesielt designet for inlineskøyter, men de kan også brukes på en del side-by-side retro rulleskøyter.

Spenner til rulleskøyter er designet for å håndtere en stor belastning, men noen ganger så går de i stykker. Hvis dette skulle skje med deg, da kan du finne nye spenner her på denne siden og dermed reparere dine rulleskøyter - i stedet for å måtte kaste dem.

Har spennen gått i stykker? Skaff deg ny så fort som mulig

Hvis spennene på rulleskøytene går i stykker, da bør du skaffe nye spenner så fort som mulig. Selv om du kan knyte rulleskøytene dine godt til med skolissene, så vil ikke dette gi deg en veldig optimal ankelstøtte. Dette er noe du faktisk kan bli skadet fra.

Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe nye spenner fra det samme merket som rulleskøytene dine kommer fra. Som oftest er alt dette med spenner og monteringen veldig universalt. Når det er sagt, så er det enkelte merker som ikke kompatible med hvilken som helst type spenne. Hvis en spenne er produsert til et spesifikt merke, da vil dette også være skrevet på selve produktbeskrivelsen. På alle de enkelte produktsidene våre så kan du lese mer om hvilke rulleskøytemodeller som de forkskjellige spennene passer til.

Her hos SkatePro så tilbyr vi våre kunder 365 dagers returrett, noe som betyr at du kan returnere produktet - så lenge det er samme tilstand som da du mottok det.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser