×
MENY

Spacere til Inlineskøyter

  Filter

Godt å vite

Velg de rette spacerne til inlineskøytene

Å velge de rette spacerne til inlineskøytene er noe som er veldig viktig. Tar du deg en titt under denne kategorien, da er sjansen ganske stor for at du finner både nye spacere og framespacere til inlineskøytene dine.

Spacerne på inlineskøytene er de små avstandsstykkene som er plassert imellom de to kulelagerne inni hvert av hjulene. De kommer i forskjellige størrelser (6 mm og 8 mm) avhengig av diameteren på hjulboltene, så vær oppmerksom på hvilken type spacere som inlineskøytene dine bruker før du kjøper nye. Dette skal man kunne finne oppført på hjulene, eller på dine gamle spacere. Selv om det er mulig å montere både kulelagerne og hjulene uten spacere, så er dette noe vi absolutt ikke anbefaler. Grunnen til dette er at kulelagerne dine vil da slites ut veldig fort, i tillegg til å gi en dårlig rullefølelse.

Framespacere er plassert mellom rammen på skøytene og hjulene. På de nyere rulleskøytene så er ofte framespacerne allerede påmontert på rammen, grunnen er ganske enkelt kun for å unngå mer løse deler en det som er nødvendig. På rulleskøyter til barn og eldre, da vil man som oftest kunne finne løse framespacere. Det finnes mange forskjellige typer spacere. Det er viktig at du er helt sikker på at du velger de riktige spacerne. Så før du bestiller, anbefaler vi at du leser vår guide: "Spacere - forstå begrepene".

Ikke kjøp spacere som er laget av plast

På markedet kan man finne både spacere og framespacere til rulleskøyter som er tilgjengelige i plast. Men som du kan har laget merke til, her hos SkatePro selger vi kun spacere som er laget i metall. Vanligvis i aluminium. Selv om kanskje prisen ser bra ut og frister, så anbefaler vi absolutt ikke spacere som er laget av plast. Grunnen til at vi er så sterkt i mot dem, er den dårlige kvaliteten og den svake holdbarheten.