×
Meny

Spacers til Inline-skøyter

Godt å vite

Valg av riktig spacer er helt nødvendig

Spacer, også kjent som avstandsstykke på norsk - er noe vi har massevis av under denne kategorien, og av svært høy kvalitet.

Rulleskøyte Spacer er de små metallbitene man finner plasser mellom de to kulelagerne på hvert av hjulene til rulleskøytene. Avstandsstykker fås i to ulike størrelser (6 mm eller 8 mm), så vær sikker på at du vet hvilke spacers dine hjul bruker før du kjøper nye. Denne informasjonen vil vanligvis være oppgitt på hjulet eller din gamle spacer.

Selv om det er mulig å påmontere både kulelagre og hjul uten spacers, er ikke dette noe vi anbefaler - da dette vil raskt slite ut dine kulelagere og gi deg en forferdelig kjøreopplevelse.

Når det gjelder en Rulleskøyte Spacer, plasseres den mellom rammen på skøytene og hjulene. Rulleskøyter som er av nyere modeller, kommer som regel med innebygde avstandsstykker i rammen - rett og slett bare for å unngå ekstra løse deler. Når det gjelder eldre modeller, og barneskøyter, vil du altså ofte finne avstandsstykker som løse deler. Det er en rekke ulike spacers der ute, så hvis du er ny på dette området, anbefaler vi at du lesser denne veiledningen for å sikre at du kjøper de riktige for deg.

Ikke kjøp avstandsstykker aka spacers av plast

Spacers (avstandsstykker) er mulig å kjøpe til både rammer og hjul - men, som du kanskje har sett, alle våre spacers er laget fra metall. Enkelte fra aluminium. Selv om prislappen kanskje frister, anbefaler vi virkelig ikke å kjøpe dem i plast. Kvaliteten og levetiden er nemlig svært dårlig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser