Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Crash pants - BMX

  Filter
Størrelse

Beskyt deg med BMX crash pants

Uansett om du er til freestyle eller race BMX, er som gode chancer for, at du har oplevet at komme til skade i forbindelse med styrt. BMX crash pants er et beskyttende lag, som du kan have på under dine bukser, og de beskytter både hofter, lår og området omkring halebenet. Polstringen i denne form for beskyttelsesbukser - som også kaldes for impact shorts - gjør bruk av skum til at absorbere slaget, når du vælter.

Som finnes forskjellige former for beskyttelsesshorts til BMX, og de gir forskjellige grader av beskyttelse. Noen modeller har tykk polstring, som gir optimal beskyttelse, imens tyndere modeller beskytter mindre, men tilgengæld er lette og åndbare. Crash pants - uansett hvilken type - gir sikkerhet og beskyttelse til BMX riders, og samtidig kan de brukes til mange forskjellige former for actionsport.

Selvfølgelig er beskyttelsesshorts kun en lite del av den beskyttelse, du bør bruke, når du kjører BMX. Hvis du mangler andre typer beskyttelsesudstyr, kan du tjekke vores kategori med BMX beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser