×
Meny

Komponenter - Kranksett

  Filter
Farger
Merker

Godt å vite

Oppnå det perfekte setup med BMX krankdele

Pedalerne er forbundet til cyklen via kranksættet som du bruker til at generere fremdrift på din BMX. Man kan alltid kjøpe et helt kranksæt, men man kan også velge at kjøpe enkelte deler i stede, hvis man vil gjøre en mindre justering eller gjerne vil opgradere sit kranksæt.

De deler, som utgör et kranksæt, inkluderer BMX pedalarme, krankbolte og spindel. Pedalermene, som din pedalerne sitter på - spiller en stor rolle for ditt setup, og de kommer i en rekke forskjellige lengder. Og glem ikke boltene. Det er alltid godt at have noen ekstra bolter liggende, hvis du skulle få bruk for dem.

Hva er en BMX spindel?

En av de viktigste deler på ditt kranksæt er spindlen. Spindlen er den aksel, som pedalarmene monteres på, og den finnes indeni krankboksen.

BMX spindler fås i forskjellige størrelser på 19 mm, 22 mm og 24 mm. Spindeler med en diameter på 19 mm er ideel til kjøring på ramper, stier samt gadekørsel. Spindeler med en diameter på 22 mm er sterkere ende dem på 19 mm og kan bedre tåle at bli brugt til store drops og grinds. Diameteren på 24 mm er blevet mer populær i de senere år, og den kan helt sikkert holde til dine freestyle tricks.

Bemerk, uansett hvilken størrelse spindel, du velger, må du først sikre deg, at den passer sammen med resten av ditt kranksæt.

Leder du efter et komplett kranksæt? Se vores utvalg av BMX kranksæt .

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser