×
Meny

Longboard Hjul

Godt å vite

Longboard Hjul vs. Skateboard Hjul

Longboard hjul er vanligvis større og mykere enn vanlige skateboard hjul. Større diameter gir mer fart (sammenlignet med skateboards) og mykere gummi gir bedre grep - Begge disse faktorene er svært gunstige for longboard-cruising. Når du ser gjennom vårt utvalg av hjul for longboards, vil du legg merke til stor forskjell på størrelse, form, og andre egenskaper - dette gjør dem skreddersydd for nettopp din kjørestil.

Enten du ønsker å erstatte dine slitte longboard-hjul med et nytt hjulsett, jakter en oppgradering av hjulene, eller simpelthen ønsker å forbedre ditt setup med et bedre look som er mer deg - finner du dem definitivt her hos oss.

Cruiser Hjul for smooth støtabsorberende kjøring

For å cruise rundt i gatene, foretrekker de fleste skaterne på longboards å bruke de mykere hjulene, til tross for at dette går utover akselerasjon og toppfart. Årsaken til dette er at myke hjul har bedre støtabsorbering og er derfor mer komfortable å kjøre rundt på ved ujevnt underlag.

Hjul Longboard - Sliding

For sliding, er harde hjul det beste. Først og fremst fordi disse har mindre veigrep, dermed blir det lettere å slide/skli, men også fordi harde hjul har bedre holdbarhet. Når hjulene blir utsatt for sliding, blir de mer slitt enn ved normal kjøring, så da er det ofte best med harde hjul.

Downhill Longboard Hjul & hvorfor du bør velge myke

For downhill skulle man tro at harde hjul er det mest fornuftige å gå for ettersom man kan oppnå høyere fart. Men majoriteten av downhill-skaters velger det motsatte. Grunnen til dette er at downhill går svært fort for seg, så det blir veldig vanskelige å svinge uten sliding. Så ekstra grep fra myke hjul gjør det lettere å svinge ved downhill, dermed holder man seg lettere på veien i situasjoner hvor det elles er vanskelig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser