Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Snapback Caps

  Filter
Farger
Merker
Type
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Flat peak caps for skaters

Finn din nye skate cap blant populære merker som Vans, Santa Cruz og mange andre kjente merker på denne siden. Vi tilbyr et bredt utvalg av flat peak caps (aka snapback caps) fra sterke merker som spesielt lager deres caps for skatere med et godt øye for detaljer.

Hva er en snapback/flat peak cap??

Snapback cap har fått navnet sitt på grunn av måten cappen lukkes. Bak på enhver ekte snapback er en plaststropp med klassiske trykkknapper som du kan bruke til å justere størrelsen. Du behøver derfor ikke tenke på størrelsen når du kjøper en snapback cap. Med snap-lukningen får du nemlig en one-size-fits-all cap.

Strapback

Hos SkatePro kan du også finne strapbacks. Strapbacks minner veldig mye om snapbacks. Begge er justerbare caps, men det er forskjeller på hvordan de justeres. På strapbacks skal man trekke i en lærreim eller polyreim i bakenden på cappen, hvor du på en snapback, som nevnt ovenfor, justerer størrelsen gjennom et plastbånd med trykknapper - en såkalt snap-lukking.

I skateparken med din snapback

En snapback cap er nesten et must-have for enhver skaters garderobe. Ikke bare fordi cappen fullfører skater stilen, men du unngår rett og slett også å få solen i øynene når du henger ut i skateparken. Men husk alltid å skifte fra snapback cap til hjelm når du skal grinde og slide ned ramper, trapper og andre gode slide-gjenstander. I design, er våre snapback cap enkle, men fete, så de passer ethvert antrekk for både gutter og jenter.

Snapbacks - fra baseball til hip hop

Snapbacks kommer opprinnelig fra 1950-tallet, da amerikanske baseball-spillere tok cappen som en del av sin uniform. Men i takt med at fitted caps ble mer populært, ble snapback caps presset lenger tilbake i bakgrunnen. Størrelsen på cappene var også opprinnelig basert på standard hattestørrelser, men på 80-tallet og 90-tallet skjedde det noe som endret snapback caps i design og popularitet. Først med hip hop-kulturen fremskritt og hip hop-motens hjelp i disse tiårene, økte snapback cap'en for alvor i popularitet, og de ble gjort til en one-size-fits-all cap via den justerbare snap-lukning. Mange vil også huske komiserien fra 90-tallet "The Fresh Prince of Bel-Air" med kule Will Smith i hovedrollen som du ofte så med en snapback eller strapback på.

På slutten av 90-tallet falt snapbacken igjen i popularitet, men med store musikere som Chris Brown, Kanye West og Jay-Z, som ofte var sett med disse smarte snapback caps, er de igjen kommer på moten.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser