×
Meny

Teknisk bekledning

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

En 'technical top', en teknisk t-skjorte, en 'rashguard' eller en lycra t-skjorte eller noe teknisk bekledning, er et must for alle som elsker vannsportaktiviteter ute på havet.

Vårt brede utvalg av tekniske t-skjorter og ' technical top' er designet for å hjelpe deg med å se bra ut, men selvfølgelig også å gi viktig støtte underveis for å optimalisere ytelsen din ut på bølgene, uansett hvilke værforhold du kanskje havner i.

Tekniske t-skjorter eller teknisk bekledning brukes i de fleste idretter og av personer med en aktiv livsstil. Løpere, turgåere, syklister og treningsentusiaster bruker alle tekniske skjorter for å hjelpe dem til å utføre bedre, kjøle seg ned eller holde seg varm.

Rashguards beskytter deg også mot solen

En teknisk skjorte laget av polyester stoff bidrar til å fjerne fuktighet bort fra huden din og tørker raskt. Disse skjortene er derfor ofte foretrukket av turgåere. Ut på vannet er det foretrukne materialet vanligvis lycra. Dette materialet har mange funksjoner, avhengig av hvordan de forskjellige skjortene produseres. Noen tekniske skjorter bidrar til å holde deg varm, mens andre er designet for å gi en nedkjølingseffekt når de brukes i varme temperaturer.

Alle skjorter har det til felles at de beskytter deg mot UV-stråling og beskytter huden mot mindre skader.

Kort og langermet t-skjorter, hette gensere etc.

Som du kan se i denne kategorien, er det ganske mange forskjellige design av rashguard. Som nevnt må du vurdere hvilke forhold du primært surfer på, og velg deretter en rashguard som er optimal under disse forholdene. Hvis du er ensurfer året rundt, trenger du noen få forskjellige tekniske skjorter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser