×
Meny

Snøsparkesykkel

Det er ingen produkter å vise i denne kategorien.

Snøsparkesykkel - en sparkesykkel med ski

Snøsparkesykler kan beskrives som triksesparkesykler for snøen - med ski på undersiden istedenfor for hjul.

Med en snøsparkesykkel kan du gjøre triks oppå den flate snøen, akkurat som du kan oppå asfalten med en vanlig triksesparkesykkel. Du kan også storme ned bakkene eller ta en off-piste tur med full fart med god kontroll - dette vil gi et voldsomt adrenalinkick og anbefales derfor ikke for nybegynnere.

En snøsparkesykkel gir deg enda flere muligheter for stunts og triksing i snøen -sammenlignet med ski eller snowboard. Selve baren og konstruksjonen lar deg nemlig også gjøre mange velkjente triks i snøen som man ellers gjør med en vanlig triksesparkesykkel oppå asfalten om sommeren.

Idéen bak snøsparkesykler kommer fra profesjonelle sparkesykkelryttere som ønsket å trene på triks også om vinteren. Dette er utvikling inne actionsport som vi har sett stadig mer til de siste årene. Skateboards blir til snowskates. Langrennsski blir til rulleski - og nå altså snøsparkesykler som erstatter triksesparkesykkelen om vinteren.

En snøsparkesykkel er svært lettvektet

Bortsett fra å ha ski istedenfor hjul, så er det også en annen ting alle snøsparkesykler har til felles - lav vekt. La oss ta Eretic-snøsparkesykkelen som et eksempel, denne er bygget opp av materialer som har blitt utvalgt med den høyeste nøyaktighet. Den består hovedsakelig av 6061 T6 Aluminium og 4130 varmebehandlet kromstål - noe som er midt i blinken for å kunne takle snø, vann og krasjing.

Denne snøsparkesykkelen har også en pivotal forgaffel som hjelper til med å absorbere fjellets konturer. Dette resulterer i et svært smooth ride, altså her snakker vi virkelig smooth - noe du ikke vil få fra billigmodellene på markedet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser