×
Meny

Vedlikehold - Rullehockey

  Filter
Merker

Godt å vite

Vedlikehold av hockey-rulleskøyter

Det er viktig at holde sine hoceky-rulleskøyter ved lige, og enhver rullehockey-spiller bør sørge for at holde sine rulleskøyter i topp stand. I begyndelsen av sesongen må dine rulleskøyter helst være i perfekt stand, og i løbet av sesongen vil som helt sikkert opstå behov for, at du gjør noe vedlikehold på dem.

Hvordan renser man hjulene på sine hockey-rulleskøyter?

Det er alltid viktig at hjulene roterer frit. Hvis de roterer dårligt, er det nok blevet tid til enten at rense eller udskifte dine kulelager. Du finner den største delen av det utstyr, du har bruk for her på siden, og hvis du gjerne vil være klogere på, hvordan man gjør det, kan du tjekke vores guide til rens av kulelager.

I løbet av sesongen vil det også bli nødvendigt at rense dine hjul for akkumuleret skidt. Det kan du gjøre ved at tørre dem av med en våd klud.

Verktøy til dine hockey-rulleskøyter

Med det rette verktøy kan du vedlikeholde dine rulleskøyter, og dine holdkammerater vil elske deg for at have verktøy ved hånden. Her finner du et utvalg av verktøy, som kan brukes til at udføre forskjellige vanlige opgaver, som fx at trække dine kulelager ut, tage hjulene av, stramme hjulboltene etc. Disse verktøyer er universelle og vil også fungere med andre typer av rulleskøyter.

Det verktøy du finner i denne kategori er designet til at fixe dine rulleskøyter. Du kan også tjekke vores kategori med tilbehør til rullehockey, hvor du finner forskjellige produkter, som er praktiske, når man spiller rullehockey.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser