×
MENY

Barer til sparkesykler

  Filter
Farger
Merker
Kompatibel med
Bar høyde
Bar bredde
Bar materiale
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

1-dels barer til triksesparkesykler - holdbare og solide!

Under denne kategorien finner du vårt store og brede utvalg av barer til sparkesykler. Tilgjengelige i forskjellige designs og i forskjellige farger, dermed har du og sparkesykkelen en mulighet til å skille dere litt ut fra mengden. Barer til sparkesykler er også tilgjengelige i forskjellige størrelser som passer til din høyde og kjørestil. Alle barene til triksesparkesykler på denne siden er laget av kun ett enkelt stykke - også kjent som one-piece bars / 1-dels barer. Disse barene er mye mer holdbare og solide enn barene man får til sammenleggbare sparkesykler.

Standard eller Oversized barer?

Før du kjøper en bar til triksesparkesykkelen din, så bør du tenke over om du vil ha en standard -eller oversized bar.

  • Standard bar: Har en ytre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm.
  • Oversized bar: Har en ytre diameter på 35 mm og en indre diameter som er på enten 28 mm eller 32 mm.

Enten du velger en standard -eller oversized bar så er det til syvende og sist kun et spørsmål om din personlige preferanse. Husk at hvis du ender opp med å kjøpe en oversized bar med 32 mm som indre diameter, da må du bruke en forgaffel som har HIC-kompresjon. Når det er sagt, oversized barer som har en standard indre diameter på 28 mm vil kunne passe på standard forgafler.

Aluminium eller stål?

De oversized barene med en indre diameter på 32 mm er ofte laget av stål. Barer av stål er noe tyngre, men også sterkere. De er også mye mer solide og dermed har de også en bedre holdbarhet. Oversized barer med en indre diameter på 28 mm er vanligvis laget i aluminium. Disse barene i aluminium veier noe mindre, men de er ikke fullt så sterke som stålbarene. Men aluminium er som nevnt et veldig lettvektet materiale og vil gjøre det enklere å holde på med air triks, dermed egner de seg veldig godt for bruk i skateparken.

"Y" eller "T" -barer

Barer til sparkesykler er tilgjengelige i to hovedtyper: Y-bar og T-bar. Det har blitt laget flere varianter av disse to typene. Y-baren har form som bokstaven Y. De består av tre eller flere deler, som er sveiset sammen i en Y-form. T-baren består av to deler som er sveiset sammen for å danne T-formen. Noen T-barer har forsterkninger på tverrstangen for å gi en bedre holdbarhet. Noen av T-barene for triksesparkesykler har en back sweep, noe som betyr at håndtakene vinkler litt bakover slik som sykkelstyrer ofte gjør også. Noen foretrekker det, andre ikke - smak og behag, alle ryttere har sine egen personlig preferanse.

Hvis du vil oppgradere sparkesykkelen din, ta da en titt vårt store utvalg av barer under denne kategorien her. Hvis du vil vite mer om barer til triksesparkesykler, da kan du lese vår guide: å kjøpe bar til sparkesykkel.