MENY

Bars til sparkesykler

  Filter
Merker
Kompatibel med
Bar høyde
Bar bredde
Bar ytre diameter
Side 1 av 2

Her finner du one-piece bars til trick sparkesykler. At baren er one-piece betyr at den er laget i ett stykke og derfor ikke kan justeres eller foldes sammen. Dette betyr at du får en kraftigere og mer stabil bar, som gir deg bedre kontroll.

3 forskjellige bars til sparkesykkel

Bars for sparkesykkel lages overordnet i tre modeller: Y-bar, T-bar og Riser bar. En Y-bar er formet som en Y, og består av tre deler eller mer, som er satt sammen. T-baren er sammensatt av to deler, og er formet som en T. Dette betyr at alle bars, som består av et flatt, rett stykke kan bli beskrevet som en T-bar. Riser baren er en type bar hvor begge ender er hevet, slik at håndtakene er plassert litt høyere enn selve baren. Noen barer for sparkesykkel har en såkalt back sweep, noe som betyr at håndtakene vinkler litt bakover, akkurat som sykkelstyrer ofte gjør. Om du foretrekker å kjøre med back sweep håndtak eller ikke, er en smakssak.

Mer informasjon om bars for sparkesykkel

Trick Sparkesykkel er tilgjengelig med enten stål-, eller aluminiumbars. Stålbars er kraftige, men også tung. Aluminiumbars er lette, men til gjengjeld ikke så sterk som stålbars.

Bars til trick sparkesykkel er vanligvis lavere enn andre, og mange riders foretrekker en lav bar fordi det gir mer kontroll og stabilitet. Hvor bred baren bør være, er en smakssak, og om baren bør være bred eller smal avhenger av hva du vil bruke den til. Du kan lese mer om i vår guide: Kjøp av bar for sparkesykkel.

Vær også oppmerksom på om baren har gjenger (threaded) eller uten gjenger (threadless). Typen bar må passe til riktig type forgaffel.