Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Bar

  Filter
Farger
Merker
Kompatibel med
Bar ytre diameter
Bar høyde
Bar materiale
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

One-piece Sparkesykkel Bar - holdbare og solide!

Under denne kategorien finner du vårt store og brede utvalg av barer til sparkesykler. Tilgjengelige i forskjellige designs og i forskjellige farger, dermed har du og sparkesykkelen en mulighet til å skille dere litt ut fra mengden. Barer til sparkesykler er også tilgjengelige i forskjellige størrelser som passer til din høyde og kjørestil. Alle barene til triksesparkesykler på denne siden er laget av kun ett enkelt stykke - også kjent som one-piece bar. Disse barene er langt mer holdbare og solide enn barer man får til sammenleggbare sparkesykler.

Triksesparkesykkel: Standard eller Oversized Bar?

Før du kjøper en bar til triksesparkesykkelen din, så bør du tenke over om du vil ha en standard -eller oversized bar.

  • Standard Bar: Har en ytre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm.
  • Oversized Bar: Har en ytre diameter på 35 mm og en indre diameter som er på enten 28 mm eller 32 mm.

Enten du velger en standard -eller oversized bar, er det til syvende og sist kun et spørsmål om din personlige preferanse. Husk at hvis du ender opp med å kjøpe en oversized bar med 32 mm som indre diameter, da må du også bruke en forgaffel med HIC-compression. Når det er sagt, oversized barer som har en standard indre diameter på 28 mm vil derimot kunne passe standard forgafler.

Sparkesykkel Bar - Aluminium, Stål eller Titan?

Oversized barer med en indre diameter på 32 mm, er ofte laget fra stål. Barer av stål er noe tyngre, men også sterkere. De er også mye mer solide og dermed har de også en bedre holdbarhet. Oversized barer med en indre diameter på 28 mm er vanligvis laget fra aluminium. Disse barene av aluminium veier noe mindre, men de er ikke fullt så sterke som stålbarene. Men aluminium er som nevnt et veldig lettvektet materiale og vil gjøre det enklere å utføre luftige triks - derfor egner de seg veldig godt for bruk i skateparken.

"Y" eller "T" -formet Sparkesykkel Bar?

Barer til sparkesykler er tilgjengelige i 2 hovedtyper: Y-bar og T-bar. Det har også blitt laget flere varianter ut fra disse to typene. En Y-bar har form som bokstaven Y. De består av tre eller flere deler, som er sveiset sammen i en Y-form. En T-bar består av to deler som er sveiset sammen for å danne T-formen. Noen T-barer har forsterkninger på tverrstangen for å gi baren en bedre holdbarhet. Noen av T-barene for triksesparkesykler har en såkalt back-sweep, noe som betyr at håndtakene vinkler litt bakover slik som sykkelstyrer ofte gjør. Noen foretrekker det, andre ikke - smak og behag, alle ryttere har sine egen personlig preferanse.

Hvis du vil oppgradere din triksesparkesykkel, ta da en titt vårt brede utvalg av barer under denne kategorien. Hvis du vil vite mer om barer til sparkesykler, kan du lese vår guide: KJøp av Bar til Sparkesykkel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser