MENY
×

Bars til sparkesykler

  Filter
Farger
Merker
Kompatibel med
Bar høyde
Bar bredde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

One-piece bars for trikse sparkesykkel - holdbart og solid

I denne kategorien kan du se våres brede utvalg av sparkesykkel styre. De er tilgjengelige i forskjellige design og i en rekke forskjellige farger, slik at du virkelig kan skille deg ut fra mengden. Barer for sparkesykkel er også tilgjengelig i forskjellige størrelser som passer din høyde og kjørestil. Alle barer for trikse sparkesykkel på denne siden er produsert i ett stykke - også kjent som one-piece - noe som betyr at de er mer solide og holdbare enn bars for sammenleggbare sparkesykler.

Standard vs. oversize bars til sparkesykkel

Før du kjøper en bar til din trikse sparkesykkel, bør du vurdere om du vil ha en standard bar eller oversized bar:

  • Standard bar, har en ytre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm.
  • Oversized bar, har en ytre diameter på 35 mm og en indre diameter på enten 28 mm eller 32 mm.

Enten du velger en standard eller oversized bar er kun et spørsmål om smak. Husk at du må bruke en gaffel med HIC compression, hvis du kjøper en oversized bar med 32 mm indre diameter. På den andre siden så passer en oversized bar med en standard innvendig diameter på 28 mm alle standard forgaffler.

Aluminium eller stål?

De oversized barene til trikse sparkesykler med en indre diameter på 32 mm er ofte laget av stål. Barer av stål er noe tyngre, men også sterkere, meget solide og derfor meget holdbare. Oversized bars, som har en indre diameter på 28 mm er vanligvis laget av aluminium. Barer til sparkesykler av aluminium veier litt mindre, men er heler ikke så sterke som bars av stål. Det lette materialet gjør det lettere å lage air triks og er svært godt egnet for skateparker.

"Y" og "T" bars til trikse sparkesykkel

Bars til sparkesykkel er tilgjengelig i to hovedtyper: Y-bar og T-bar. Det er laget flere varianter av disse to. Y-baren har form som bokstaven Y. De består av tre eller flere deler, som er sveiset sammen i en Y-form. T-baren består av to deler som er sveiset sammen for å danne T-formen. Noen T-barer har forsterkninger på tværstangen for økt holdbarhet.

Noen bars for trikse sparkesykler har en back sweep, noe som betyr at håndtakene vinkler litt bakover, slik som sykkelstyrer ofte gjør. Enten du foretrekker en bar med back sweep eller ikke, er det et spørsmål om stil, smak og personlige preferanser.

Hvis du vil oppgradere din sparkesykkel, sjekk ut vårt store utvalg av barer til sparkesykkel på denne siden. Hvis du vil vite mer om bars til trikse sparkesykkel, kan du lese vår guide om å kjøpe bar for sparkesykkel .