×
Meny

Annet

  Filter
Merker

Når man driver med triksesparkesykling, hva er det vesentlige tilbehøret en rytter trenger?

Når man er en rytter som tilbringer hele dagen lang i parken eller gatene med sin triksesparkesykkel, er det noe tilbehør man bare må ha. En vannflaske er et meget godt eksempel på et slikt tilbehør. Bare å høre på proffrytterne, de sier selv at å holde seg godt hydrert under lange økter, er helt nødvendig.

Og en rumpetaske eller en belteveske på tvers av kroppen er midt i blinken for å bære med seg nøkler, lommebok og mobiltelefon. Mange merker tilbyr faktisk f.eks. midjevesker for å kunne bære med seg sine nødvendigheter under sparkesykkeløkten. Disse er smart designet og vil ikke gå negativt utover hverken bevegelsesfrihet eller ytelse.

Er tilbehør til sparkesykkel egentlig verdt det?

Hvis du ønsker å tilpasse og skreddersy ditt setup og kjøreopplevelse, er det klart at nøkkelringer, klistremerker etc. er noe som kommer godt med. Ikke bare skiller du deg da ut fra mengden - men du støtter også opp om dine favorittryttere og deres merker ved å gjøre det. En popsocket kan også f.eks. være et kult tilbehør til din smarttelefon. Din favorittrytter vil da være å se hvor enn du kjører.

For all del ikke glem beskyttelsesutstyr, det er det tryggeste og aller mest viktige tilbehøret du trenger! Du kan se mer av dette ved å gå til siden for beskyttelsesutstyr til sparkesykling.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser