Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Ramper & Grind Rails

  Filter
Merker

Sparkesykkel-ramper til din egen sparkesykkel-park

Hvem vil vel ikke som barn, ha sin egen lille sparkesykkel-park?

Med rampene til sparkesykler som vi har på lager her hos oss, så kan denne barndomsdrømmen om egen sparkesykkel-park endelig bli til virkelighet. Vi har både triksesparkesykkel-ramper og grind rails for sparkesykler, så nå kan du virkelig ta ditt ferdighetsnivå til nye høyder. Selvfølgelig er det kult ha en park der du og dine venner rocker sparkesyklene dagen lang, men har du også din egen base hjemme som alltid er tilgjengelig bare et par steg unna til enhver tid - det er da du virkelig vil se en rask fremgang og positiv utvikling av ditt ferdighetsnivå.

Flyttbare ramper til sparkesykler

Det kule med våre ramper og grind rails til triksesparkesyklene - er at man lett kan transportere dem fra sted til sted. Enten du vil lage din egen park hjemme eller i f.eks. skolegården, så er disse rampene nemlig flyttbare - det er bare få et par venner til å hjelpe deg med å bære dem, så er du klar for rides på bare et lite øyeblikk.

Tren på dine triks helt til du mestrer dem

Det å lære seg triks på sparkesykkelen er en lang reise. Spesielt hvis du har problemer med å finne gode plasser hvor du daglig kan trene på de samme triksene gang på gang helt til du mestrer dem. Og disse gode plassene hvor du kan trene (hvis det finnes) kan ofte være stappfulle med andre ryttere slik at du må vente til det er ledig. Andre gode plasser kan være helt umulige å bruke på visse tider av døgnet. Men hvis du har dine egne ramper og rails, så kan du sette sammen din egen park hjemme - og herje på sparkesykkelen gjennom hele dagen, slik du selv ønsker. Dette er en glimrende mulighet for deg som ønsker å lære deg å trikse på sparkesykkelen og se raske resultater fra det. I tillegg er det også en genial måte å samle rytterne i gjengen på og trikse sammen fra soloppgang til solnedgang - i din egen park.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser