MENY
×

Skateramper & Grind Rail

  Filter
Merker

Bygg din egen skatepark med skate rail og skateramper

Hvem ville vel ikke som barn ha sin egen lille skatepark klar til bruk akkurat når man ønsket det?

På denne siden finner du skateramper og rail til sparkesykkel og skateboards, slik at drømmen om din egen skatepark blir en realitet. Vi har både launch ramper, dobbel ramper, fourway ramper og mini ramper beregnet til både sparkesykkel og skateboards. Men uten skate rail kan man ikke helt kalle det en skate park, og derfor har vi også forskjellige skate rails du kan ha det moro med. Det er fett å finne gode skate spots rundt i byen, men å ha en egen park som du alltid kan skate i, er noe helt annet. Nå kan du skate, når du føler for det!

Skateramper og ramper til sparkesykkel du kan flytte rundt på

En annen ting med våre skate rail og ramper er at de er enkle å flytte rundt på fra sted til sted. Ønsker du å flytte rundt på objekter i din skatepark, kan man gjøre dette selv. Hvis du gjerne vil flytte festen over til naboen eller til skolegården, er det ikke noe problem for deg og dine venner.

Øve på dine tricks til du mestrer dem

Å lære seg triks på sparkesykkel eller board krever mye tid. Spesiellt om det er vanskelig å finne gode spots hvor du kan øve på dine tricks igjen og igjen, til du mestrer dem. Gode spots er ofte opptatt av andre skatere, og isåfall må du sikkert vente på at det blir din tur. Andre gode spots er kanskje ikke mulige på bestemte tidspunkter av dagen. Med dine egne ramper og rails kan du sette det opp akkurat når det passer deg, når du har lyst. Det gir deg mulighet for å utvikle seg raskere og i felleskap med andre, hjemme hos deg eller andre steder.

Ingen skatepark uten quarter pipe

For å beskrive en quarter pipe er det enklest å begynne med en halfpipe. Forestill deg et rør som du deler horisontalt. Resultatet er en halfpipe, som er foretrukket i de fleste skate parker. Ideen om å bruke en halfpipe som en skate park gjenstand er inspirert av bølger og ønsket om å imitere surfebevegelser. Før de ble laget i ordentlige skateparker, brukte surfere og skatere ubrukte eller tomme svømmebasseng til å trene, når det ikke var bølger.

En quarter pipe er altså en halv halfpipe, en skatepark sitt fundament. Quarter pipes er allsidige og kan brukes individuelt, men de kan også brukes til å skape flere forskjellige objekter. Du kan for eksempel sette to sammen for å bygge en halfpipe, men du kan også plassere dem "rygg mot rygg" og danne en 'spine'. Ramper brukes til å skape fremdrift og til å utføre tricks som airs, grinds, m.m.