×
Meny

Kitesurfing

Godt å vite

Kitesurfing - Fly over vannet

Kitesurfing, eller kiteboarding som det også kalles av noen - er en høyintensitets idrett, som ikke kun gir deg høy hastighet, men også evnen til å gjøre høye hopp så vel som fantastiske triks.

En kitesurfer utnytter vindkraft ved å bruke en stor power kite til å surfe over vannet opppå et kiteboard, som i mange sammenhenger kan sammenlignes med et wakeboard eller et lite surfebrett. Kitesurfing aka. kiteboarding kan utføres både med eller uten fotreim eller bindinger fiksert på ditt kiteboard.

Kiteboarding Utstyr : Dette trenger du
Så hva trengs av ustyr når du skal ut å kitesurfe? I begynnelsen må du bruke en Traction Kite, også kalt en Power Kite. Denne kite'n kommer i forskjellige designs og størrelser.

Du må selvfølgelig også bruke et Kitesurf Brett, en bar og lines til å kontrollere kite'n. Videre har du også bruk for seletøy, et sikkerhetssystem og annet av tilbehør som våtdrakt, støvler, redningsvest og hjelm.

Den beste måten å lære seg Kitesurfing på
Som nevnt før, er Kitesurfing en sport med høy hastighet, så det er svært viktig at du mestrer høy fart. Derfor anbefaler vi at du enten tar et kurs i kitesurfing, eller eventuelt lære det fra en instruktør / erfaren kitesurfer.

At mestre en Power Kite og Kiteboard er helt nødvendig for å gi en god begynnelse på din nye favoritthobby. Det er svært viktig at du også lærer å kontrollere brettet, ikke bare for din egen sikkerhet - men også for andre, som f.eks. andre surfere, strandfolk og tilskuere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser