Jul
Bestill senest 17. Dec  -  Les mere
×
MENY

Tilbehør og reservehjul til Heelys rullesko

  Filter
Merker
Størrelse

Skaff deg et sett med reservehjul til dine Heelys

I motsetning til for eksempel et par rulleskøyter, et skateboard eller en sparkesykkel, som du ofte bare bruker i et par timer om gangen, kan du enkelt tilbringe nær en hel dag i et par Heelys.

Spesielt skolebarn kan bruke skoene fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen, og selv om et sett med Heelys er veldig slitesterk, vil det være en tid når hjulene blir slitt ned, kulelagrene ryker eller lissene blir ødelagt.

Hvis hjulene er slitt ned eller kulelagrene blir ødelagte, er det ganske enkelt å erstatte. Det eneste du trenger er et nytt sett med hjul. Et sett med reservehjul til Heelys kommer i forskjellige farger, og du må gjøre litt forskning på dine Heelys er 1- eller 2 hjuls modellen.

Hvilke sett med reservehjul skal jeg velge for min Heelys?

Hvis du eier en 1-hjulsmodell, bør du lete etter erstatningshjulet som kalles "fat", og hvis du har en tohjulsmodell, er det den "HX2" du vil ha.

Som nevnt er utskifting prosessen ganske enkel. Selv om du har mistet det egendefinerte verktøyet, kan en skrutrekker eller en metallpinne løsne det gamle hjulet ganske enkelt. Det nye hjulsettet klikker du på plass, og du er klar til å rulle avsted.