Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Stems

  Filter
Farger
Merker
Stem type/lengde
Frampinne høyde
Stem-diameter
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

BMX Stem spiller faktisk en av hovedrollene

Jobbeskrivelsen til en BMX stem på Freestyle BMX-sykkelen er: Feste baren og forgaffelen sammen. I tillegg er det også her i stem at selve kompresjonen går for seg.

Freestyle BMX stem spiller en av hovedrollene i hvordan følelsen blir på selve fonten til din Freestyle BMX-sykkel. Hovedforskjellen mellom de ulike Freestyle BMX stems er lengden og høyden de tilbyr. Høyde og lengde er begge faktorer som kan påvirke hvor raskt balansepunktet vises på sykkelen. En liten BMX stem vil gjøre fronten på din Freestyle BMX-sykkel mer responsiv mens en større BMX stem vil gjøre fronten mer langsom og kontrollert. En liten stem kombinert med en forgaffel som også har et lite hjul offsett vil gjøre det enkelt å komme seg opp på forhjulet.

Hvilken type stem, Top load eller front load?

Det finnes 2 måter man kan påmontere fast sykkelstyret på stem, top load -eller front load montering. Det ligger i navnene på disse stems om hvordan selve monteringen går for seg.

På en front load -stem så påmonteres styret fast i fronten på stem. Dette er stems som er er foretrukket av høye ryttere. Dette er på grunn av at avstanden mellom dem og styret blir da større.

På en top load stem så påmonteres styret fast i toppen av stem. Top load -stem gir et høyere setup i forhold til det front load -stem gjør. Top load -stem anbefales til ryttere som ønsker å kjøre et setup som har et høyere styre.

Legg merke til: Husk å dobbeltsjekke før du kjøper - at stem og styret har en matchende størrelse.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser