MENY
Gear
Filter
 Pris
 Merker

Diabolo & Yoyo

Filter »

Diabolo

En diabolo er et morsom sjonglerer leketøy for alle aldre, også kalt diabolo på dansk. Det er et enkelt leketøy laget av gummi med metallkjerne og en støttende nylon snor og to trepinner. Du kan lage så mange forskjellige triks med en diabolo, både alene og sammen med vennene dine. Diabolo leketøy er avlet fra den kinesiske yo-yo, men er utformet i andre materialer og størrelser.

Hvordan bruker jeg min Diabolo?

Den mest grunnleggende bevegelse med diabolo leketøy er å sjonglere den frem og tilbake på linjen. Etter at du mestrer det, kan du øve på å kaste diaboloen i luften og fange den igjen på linjen. Det er mulig å utføre mange forskjellige triks med en diabolo, både i strengen, trestavene og bruke kroppsbevegelser. I tillegg kan flere diabolos spinne på et bånd på samme tid.

Yoyo

En yoyo er en enkel og morsomme leke som har vært populære i generasjoner. En yo-yo er utformet med to runde plater og et langt bånd mellom.

Hvordan bruker jeg min yoyo?

Du bør starte med å feste enden av strengen til fingeren, så kan du kaste yoyoen i en jevn bevegelse bort fra deg, som vil få yoyoen til å spinne. Hvis du mestrer det, kan du fortsette til neste nivå med triks, ofte utført ved å gjøre et rykk amed hånden etterfulgt av triksets bevegelse. Triks kan både utføres med snoren og løkken.

Trygg e-handel