MENY
×

Buff / Halsrør

Hold kulden unna med en buff eller halsvarmer

Når du er ute i det kalde været, kan du skate, sykle, løpe eller vandrer kan en kald og sterk vind være en nådeløs motstander og ha en negativ effekt på ytelsen din hvis du fryser.

I denne kategorien finner du massevis av buffs og halsrør nakken din beskyttelse mot det kalde været.

Buffs og halsrør kan være svært nyttige når du skal på ferie for å gå på ski eller snowboard, siden de holder nakken varm mens du holder deg ute i kulda. De tar ikke mye plass og de veier heller ikke mye, noe som gjør buff enkle å pakke i vesken og ta med deg på en skitur. Enten du går på snowboard eller på ski, er det et must-have-tilbehør for antrekket ditt.

Vi har et bredt utvalg av buffs og halsrør fra fleece, polyester til buff i merinoull. Noen halsrør kan brukes på flere måter, som for eksempel et pannebånd, skjerf eller for å beskytte hele ansiktet ditt under ekstremt kaldt vær.

Buffs og halsrør til daglig bruk

Det er ikke bare reservert som halsvarmere for personer som er i sport. Når vinteren kommer, kan det være en vanskelig oppgave å være varm og sunn uten å ha på seg en slags halsvarmer. Med mindre du blir innendørs selvfølgelig. Vintrene kan være harde, spesielt hvis vinden blåser tungt. I disse situasjonene er halsen din ofte utsatt på grunn av den kjølige vinden, og hvis du ikke beskytter den med Buffs og halsrør eller skjerf kan du våkne med influensa neste dag.