×
Meny

Halsvarmer til Ski

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Hold deg varm med en buff

Buff, også kjent som halsvarmer, gir beskyttelse for nakken og ansiktet mot det kalde været. De hviler rundt halsen og sørger for at den er beskyttet mot elementene i tillegg til å gi en viss beskyttelse mot UV-stråler. Det er et stort utvalg av buffer å velge mellom, og du har også muligheten til å velge en stil som bare beskytter nakken eller en som også gir dekning til munnen og nedre del av ansiktet.

Den beste halsvarmeren avhenger egentlig av hvilken stil du ønsker og hvilke forhold du skal være i. Det er imidlertid noen viktige egenskaper å se etter. Halsvarmerene bør være lette og pustende slik at de ikke er i veien, men også fukttransporterende slik at den holder deg varm. Derfor velger mange skiløpere å bruke halsvarmere lagd av merinoull eller polyester.

Hvis du skal være ute i de kaldeste forhold og målet ditt er å holde varmen, så velg en buff lagd av tykkere materialer, mens hvis du bekymrer deg for å svette for mye, så velg en tynnere modell fra et materiale som nylon eller polyester .

Et annet alternativ er å bruke en balaclava, som vil dekke nakken din samtidig som den beskytter ansiktet og etterlater bare et lite hull for området rundt øynene. For å se vårt utvalg av balaclavaer, samt luer til ski, sjekk ut vår Luer, skimasker og finlandshette kategori.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser