MENY
×

Buff / Halsvarmer

  Filter
Farger
Merker

Buff/halsvarmer for ski og snø sport

Vi vet at motvinden kan være ekstra kaldt og ubehagelig når du kjører på ski, sparkesykkel og lignende. Derfor kan du hos SkatePro finne buff og halsvarmer for å beskytte halsen og deg selv fra kulde og forkjølelse.

En halsvarmer er det man kan kalle et halstørkle som ikke skal knytes, ettersom den er forbundet hele veien rundt. De er spesielt nyttig når du skal på ferie for å gå/stå på ski eller snowboard, siden de holder halsen behagelig varm og kulden ute. I tillegg er de enkle å pakke med seg og ta med på en skitur, siden halsvarmeren verken fyller eller veier mye. Skal du ut på en skiferie er en halsvarmer en nødvendig del av ditt ski antrekk.

Hold kulden unna med en halsvarmer eller buff

Når den kalde vintertider kommer, kan det være vanskelig å holde seg frisk uten å ha noen form for halsvarmer på. I et land som Norge, hvor vintrene er lange og kalde, og vinden blåser, er halsen spesielt utsatt siden det ikke er bra å få vinden direkte i halsen når det er kuldegrader ute. Får ikke halsen varme fra en buff eller en annen type halsvaremer i slike situasjoner følger en forkjølelse noen ganger med.

Halsvarmer i bl.a. merino ull og polyester

Halsvarmer lages i mange forskjellige materialer, men er vanligvis laget i enten polyester eller Merino ull for å gjøre dem behagelige å ha på og for å holde bedre på varmen, samtidig som de beskytter mot vinden. Noen halsvarmere kan brukes på flere måter. For eksempel som et pannebånd, skjerf eller for å beskytte ansiktet i veldig kaldt vær. En slik halsvarmer har Komberbell laget, og den sies å være i stand til å holde halsen eller ansiktet ditt varmt, selv i -30 grader frost.