×
Meny

Inline Speed Skates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter

Godt å vite

Hva er speed skates?

Speed skates, også kalt inline speed skates, er designet for selvsikre og erfarne skatere som vil skate så raskt som mulig. Skøytene som blir brukt til speed skating er designet for fart og ytelse, istedenfor komfort. Skøytene er kjent for de store hjulene og rammen som er lengre enn støvelen. Dette designet hjelper til å oppnå høyere fart raskere.

Speed skates er tettsittende skøyter med lite polstring, og den veldig stive støvelen gir en god kraftoverføring. Inline speed skates er også lengre enn andre type rulleskøyter, og det gir skateren mer stabilitet og høyere fart. I tillegg har støvlene lav ankel, noe som gjør at de ligner litt mer på vanlige sko.

Hvilke inline speed skates skal jeg velge?

Når du skal kjøpe deg speed skates er det viktig å velge en som sitter tett på føttene dine. Rulleskøytene du kjøper kommer med hjul, men mange skatere velger noen andre for å gjøre de litt mer personlige. Størrelsen på hjulene pleier å variere fra 90mm - 125mm, og det er opp til hver enkelt hvilken størrelse man ønsker.

Inline speed skates er normalt brukt til kortere distanser, så hvis du ønsker å skate lengre kan du vurdere et par Maraton- og Langdistanseskøyter. Hvis du ønsker å skate i et mer jevnt tempo kan du sjekke ut våre Inline skøyter som kan brukes til trening og til moro.

Vil du vite mer om speed skates? Sjekk ut vår Guide til kjøp av speed skates.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser