×
MENY

Speed skates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Hjulbase
Deck høyde

Godt å vite

Trener du seriøst på skøyter, liker du å gå fort eller er du en elite speed skater, så er speed skates de riktige skøytene for deg.

Hvordan velger jeg riktig speed skates?

Det finnes mange typer speed skates. Hvis du ønsker en skøyte som kan kjøre fort, men ikke nødvendigvis brukes for ekte speed skating, så det kan være lurt å velge en skøyte med ankelstøtte og litt mindre hjul enn de klassiske hjul for speed skates. Speed skates som skal brukes for inline speed skating, har veldig store hjul for å optimere hastigheten. Rammen og hjulene strekker seg betydelig lenger enn støvelen. Støvlene har ofte en tettsittende passform, og ikke så mye polstring. I tillegg har støvlene svært lite ankelstøtte, for å gjøre dem mer fleksible. Du kan gjenkjenne denne typen skøyte i at det ser mer ut som en sko enn en støvel.

Hjul for Speed ​​skates er laget for å kjøre så fort som mulig. Dette krever noen spesielle hjul. Forutenom at hjulene er veldig store, er de også veldig harde og har en smal profil, som minimerer kontakt med bakken og gjør skøyten meget rask.

Hva er inline speed skating?

Speed ​​skating foregår enten på isskøyter eller rulleskøyter. Når idretten foregår på is kalles det speed skating. Når idretten blir utført på rulleskøyter, kalles det inline speed skating eller inline racing. Inline speed skating foregår både innendørs og utendørs. Utendørs inline skating er en konkurransedyktig rase. Speed ​​skating kan også lett brukes hvis du bare ønsker å gå fort, og utfordre seg selv.

I tillegg til inline speed skøyter, kan du også finne enkeltdeler som støvler, hjul, kulelager og rammer. Alt optimalisert for å kjøre fort. Vi selger utelukkende bare kjente og populære merker som K2, Rollerblade, Powers og Fila.