×
Meny

Inline Speed Skates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter

Godt å vite

Hvordan velger jeg riktig speed skates?

Det finnes mange typer Speed Skates. Hvis du ønsker skøyter som kan kjøre virkelig fort, men ikke nødvendigvis skøyter som skal brukes til ordentlig speedskating - da kan det heller være lurt å velge et skøytepar som har ankelstøtte og litt mindre hjul enn de klassiske hjulene som brukes til ekte speedskating. Speedskates som skal brukes til ordentlig inlines speedskating, har veldig store hjul for å optimalisere og oppnå høy hastighet. Rammen og hjulene strekker seg betydelig lengre enn selve støvelene. Støvlene har ofte en skikkelig tettsittende passform, og ikke fullt så mye polstring. I tillegg har støvlene svært lite ankelstøtte, for å gjøre dem mer fleksible. Man kan lett gjenkjenne denne skøytetypen i og med at de ser mer ut som en sko enn en støvler.

Hjul for speedskating er laget for å kunne kjøre så fort som overhodet mulig. Dette krever spesielle hjul. Disse hjulene er ikke bare veldig store, de er også veldig harde og har en smal profil, noe som minimerer bakkekontakt slik skøytene blir svært raske.

Hva brukes Inline Speed Skates til?

Speed ​skating foregår enten med skøyter ute på isen eller med inline rulleskøyter. Når idretten foregår på is kalles det speedskating. Og når idretten utføres med rulleskøyter, kalles det inline speedskating eller inline racing. Dette kan utføres både innendørs og utendørs. Inline skating utendørs er en konkurranseidrett. Men speed​​skating er også midt i blinken for deg som ønsker å presse din egne fartsgrenser og bare utfordre deg selv.

I tillegg til inline speed skates, kan du også finne separate komponenter som b.la. støvler, hjul, kulelager og rammer. Alt optimalisert og skreddersydd for høy fart.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser