Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Rash Guards

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Rash Guards - en viktig del å ha på surfeøkten

Rashguard-skjorter kan gjøre din surfeøkt enormt mer behagelig og hyggelig. Skjorter bestående av lycra med UV-beskyttelse er tilgjengelig her både til herrer, damer og barn i alle aldre. Vi har et skikkelig bredt utvalg hvor du vil finne produkter med mange ulike designs og farger som alle vil beskytte deg under solen.

Slike vannskjorter har innebygget UV-beskyttelse vha. syntetisk fiber som er mer enn nok elastisk til kunne trekke sammen enhver tråd i skjorten såpass tett sammen at UV-stråler blir stengt ute fra huden din. En annen fordel er at skjorter laget fra lycra gir strålende beskyttelse mot blåmerker og utslett ("Rash" på engelsk) - derav navnet Rash Guards Skjorter.

Våre rashguards er skjorter med UV-beskyttelse og utmerket passform

Disse surfeskjortene gir ikke bare den optimale UV-beskyttelsen, det tøyelige materiale har også en 4-veis strekkbarhet. I tillegg må det også nevnes at skjortene er svært hurtigtørkende - perfekte å ha på stranden.

Deres perfekte passform gir en deilig komfortabel passform - for bruk både til lands som til vanns. Og med deres råkule design kan du ha ro i sjelen om at du vil både se bra ut så vel som å være godt beskyttet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser