MENY
×

Tilbehør

  Filter
Merker
Hjuldiameter
Hjul nav bredde

Store hjul og nødvendig tilbehør

En storhjulet sparkesykkel er hovedsakelig formålsbygd som et transportmiddel. De er ikke skapt for å takle de virkelige harde belastningene i skateparken som det triksesparkesykler kan. Når det er sagt, så er dette fortsatt solide setups som du selvsagt kan trikse og hoppe littegrann med - men dette er altså ikke hva de har blitt formålsbygd til.

Alle former for transportmidler uansett behandling og type bruk de har fått gjennom sin levetid, så vil de alle før eller siden trenge vedlikehold og nye deler. Det samme gjelder også for sparkesykler. De delene som slites først ut på sparkesykler og trenger å byttes ut er vanligvis hjulene, kulelagerne og griptapen.

Men bare slapp av! Dette tilbehøret nevnt ovenfor her er billig å bytte ut, i tillegg vil en slik oppgradering være merkbar både for deg som rytter og for de som ser deg rullende på sparkesykkelen.

Et mykere hjul = Et mykere rull

Hjulene på sparkesykler til voksne er vanligvis veldig myke i forhold til hjulene på triksesparkesykler. Her har hjulene blitt produsert i et materiale som har blitt optimalisert for høye hastigheter slik at rytteren vil få en flyvende og flott ride-opplevelse på sparkesykkelen.

Hjulene under denne kategorien med tilbehør til voksne kommer med størrelser som er alt i fra 180 mm til 230 mm, de er også kompatible til de fleste sparkesykler som er storhjulet. Før du kjøper nye hjul så bør du undersøke størrelsen på dine nåværende hjul. Hvis du velger hjul med den samme størrelsen som på dine gamle hjul, da er du i alle fall sikker på at de vil passe. Hvis du er interessert i å skaffe større hjul til ditt setup, men er litt i tvil - da må gjerne kontakte vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg slik at hjulene du kjøper skal også være hjul som faktisk passer til sparkesykkelen din.