×
Meny

Kick Scooter Parts & Accessories

Store Hjul - Tilbehør for sparkesykkel må jo til

En storhjulet sparkesykkel er hovedsakelig formålsbygget som et transportmiddel. De er ikke skapt for å takle de virkelige harde belastningene i skateparken som det triksesparkesykler kan, men har fortsatt et ordentlig solid setup - perfekt til pendling fra A til B.

Alle former for transportmidler uansett behandling og type bruk de har fått gjennom sin levetid, vil før eller siden trenge vedlikehold og nye komponenter. Det samme gjelder også for sparkesykler. Det som slites først ut på sparkesykle er vanligvis hjul, kulelager og griptape.

Men bare slapp av! Dette tilbehøret nevnt ovenfor her er, er billig å bytte ut.
I tillegg vil slike reservedeler for store sparkesykler gjøre en stor forskjell for din kjøreopplevelse.

Et mykere hjul = Et mykere rull

Hjulene på sparkesykler til voksne er vanligvis veldig myke i forhold til hjulene på triksesparkesykler. Her har hjulene blitt produsert i et materiale som har blitt optimalisert for høy fart slik at rytteren vil få en flyvende og flott ride-opplevelse på sparkesykkelen.

Hjulene under denne kategorien med tilbehør til voksne kommer med størrelser som er alt i fra 180 mm til 230 mm, de er også kompatible til de fleste sparkesykler med store hjul. Før du kjøper nye hjul, bør du undersøke størrelsen på dine nåværende hjul. Hvis du velger hjul med den samme størrelsen som på dine gamle hjul, da er du i alle fall sikker på at de vil passe. Hvis du er interessert i å skaffe større hjul til ditt setup, men er litt i tvil - da må gjerne kontakte vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg slik at hjulene du kjøper også er hjul som passer sparkesykkelen din.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser