×
Meny

Skateboard sekker og skateboard bag

  Filter
Merker
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Bær brettet ditt på en trygg måte

Skateboard ryggsekker er en behagelig og praktisk måte å holde på brettet ditt når du er på farten. Det er ikke bare en kul måte å transportere brettet ditt, men det gir også frihet til hendene dine.

Mange av våre skateboard sekker har stropper og klips som er spesialdesignet for å holde skateboards, noe som gjør det mulig å bære brettet ditt trygt rundt når du beveger deg i byen til favorittstedet, din lokale skatepark eller langdistanse.

I tillegg til å være designet for å holde skateboards, vil mange skateboard-ryggsekker du finner i denne seksjonen også fungere som en vanlig ryggsekk, noe som gjør dem egnet som skolesekk, og mange av dem kommer med plass til bærbar PC, bøker og papirer. På denne måten kan du ta med skateboard til skolen, slik at du kan skate med vennene dine på skolen.

Reiser med longboard

Du kan også bære ditt longboard med en skate ryggsekk, men i denne kategorien finner du også et utvalg av bager som er spesialdesignet for transport av longboards. Du kan vurdere å bruke denne typen bag hvis du reiser lang avstander med longboard.

I vårt utvalg av skateboard ryggsekker og skateboard bager finner du et bredt utvalg av farger, design, former og størrelser. Vi har bager fra merkevarer som Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Shoes, Decent, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sektor 9 Sushi, Vans, Volcom, Voltage og mer.

Vi legger alltid til flere kule sekker til vårt utvalg for å sikre at du får den nyeste og beste innenfor skateboard ryggsekker.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser