Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Retro Rulleskøyter

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Nivå
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hva er retro rulleskøyter?

Retro rulleskøyter, også kalt roller skates, anses av mange for å være de originale rulleskøytene. De har fire hjul, to foran og to bak, og er derfor kjent for stabilitet både når man skater og står stille. Retro rulleskøyter er perfekte for nybegynnere og det beste med skøytene er allsidigheten. De er lekne, flotte til dansing og gir deg en helt annen skatefølelse enn inlineskøyter.

Det er et stort utvalg av rulleskøyter på markedet. Det finnes design for både innendørs- og utendørsskating, og de har enten en hard eller myk støvel.

Hvilken type roller skates skal jeg velge?

Det finnes utallige stiler av rulleskøyter som passer til de forskjellige disiplinene. Valget av riktige rulleskøyter kommer an på hvilken type skating du vil gjøre, om det er disco, jamming eller utendørs treninger. Mange skøyter kan brukes av skatere på ulike nivå.

Det som skiller retro rulleskøyter fra andre typer skøyter er variasjonen av design og stil. Noen foretrekker det typiske utseende til retro rulleskøyter som vil få deg til å føle discostemningen fra 1970-tallet, mens andre skøyter vil ha en lavere støvel som gir deg mer fleksibilitet og bevegelsesfrihet.

Retro rulleskøytehjul kommer i et bredt spekter av størrelser for å passe din skatestil. Hjul til innendørsskating er vanligvis mindre sammenlignet med utendørshjul.

Hvordan burde quad skates passe?

Rulleskøytene burde sitte tett på foten, men samtidig ha ekstra plass slik at du kan bevege litt på føttene og tærne. For å få det meste ut av skøyten burde den være komfortabel og ikke forårsake smerter eller ubehag. Husk at alle skøyter vil ha en break-in periode, og at de forskjellige merkene kan ha forskjellig passform, så husk å sjekk ut hver enkelt modell sin størrelsesguide.

Hvis du vil vite mer kan du lese vår guide om Retro Rulleskøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser