×
Meny

Tilbehør

Forrige
Neste
Side 1 av 2

Håndvarmere, fotvarmer, tåvarmer og annet tilbehør

Hvis det er en ting, at du ikke kan regne deg rundt, er det været, og på de svært kalde dagene er det nesten umulig å ikke fryse en gang i en mellom, uansett hvor mange lag med varme klær du har på deg. Dette er bare en "bonus" når du er en fan av vintersport.

En av tingene som kan gjøres for å minimere frysing i hender, føtter og tær er, ja du gjettet det, håndvarmere, fotvarmere og tåvarmere.

Når du "knekker" varmeelementene, skaper det en kjemisk reaksjon, som gir en fin og varm overflate. Disse padsene kan plasseres i hanskene, votter og støvler og bidrar til å holde ekstremitetene varme hele dagen.

Våre håndvarmere er fra termopad og de topper ved 45 ° C og holder en gjennomsnittstemperatur på 37 ° C i opptil 12 timer. Dette gjelder også våre fotvarmere. Disse kan plasseres under sokkelen din, og det vil holde føttene varme det meste av dagen.

Andre gode saker i denne kategorien

I denne kategorien finner du også annet flott tilbehør for de fleste vintersporter. Wire-lås, verktøy, voksjern og så videre.

De fleste eier bare ett sett med skistøvler, mens det er avgjørende at disse støvlene er tørre og klare for action hver morgen i skiferien. For dette formålet har vi forskjellige typer ski støvler og sko tørkere, skovarmere. Skovarmere i vårt sortiment har overoppheting beskyttelse innebygd i det, for å sikre at du ikke brenner skoene dine. Temperaturen justeres enkelt, så et tips er å gi varmeapparatet litt ekstra varme rett før du glir inn i dem.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser