×
Meny

Crash pants - Snowboards

  Filter
Størrelse

Crash pants til snowboarding absorberer slag ved styrt

Mange snowboardere velger at bruke polstrede crash pants, som beskytter hofter, lår og haleben. De kaldes også for snowboard butt pads, og de passer fint under dine snowboard bukser. Polstringen er gjort av EVA skum, som effektivt absorberer stød, mens lycra eller spandex brukes til at holde det hele sammen.

Polstrede snowboard shorts kan være nyttige for snowboardere på alle nivåer. Når man som begynner er i gang med at lære at kontrollere sit board, vil man ofte falde på halebenet, og uten beskyttelse, kan man lett beskadige det. Beskyttelsen er strategisk plasert i de områder, hvor som er stor risiko for, at man kommer til skade i forbindelse med styrt. Crash pants kan også være med til at redde mer erfarne riders, da de kommer opp i høy fart, og har bruk for beskyttelse over hele kroppen i tilfelle av styrt.

Mange snowboardere velger også at beskytte deres rygg, da rygskader har store omkostninger. Hvis du er interesseret i effektiv beskyttelse av din rygg, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av snowboard rygskjold.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser