×
Meny

Aggressive Inline Hjul

  Filter
Merker
Hjuldiameter
Hjulhardhet

Godt å vite

Aggressive inline hjul

For aggressive rulleskøyter foretrekker riders ofte å ha små hjul med en diameter på 54-64mm. Små aggressive inline hjul gjør det lettere å gjøre triks på grunn av stabiliteten de gir.

Hjulene er veldig harde og varierer fra 88A-95A. Med harde aggressive hjulene få mest mulig ut av dine triks. Med hard aggressive hjul hindrer du at hjulene griper fast overflaten, som ville være tilfellet hvis det var myke aggressive inline hjul som har bedre grep.

Kjører du på ramper med en myk aggressive hjul med mye grep kan det føre til at du faller.

Hjul til aggressive inline har en meget flat profil som sikrer optimal kontroll i alle situasjoner.

Solgt i sett med 4 stykk

Aggressive inlinehjul blir vanligvis solgt i sett med fire. Årsaken til dette er at stunt og aggressive skatere ofte bruker to forskjellige typer hjul på skøytene sine. De fire hjulene i midten er ofte litt mindre og hardere enn de fire andre hjulene. Dette gjør skøytene mindre responsive, men også lettere å lande når du gjør fly-out. En annen grunn er at de sværere hjulene i midten gir skøyteren optimal kontroll når du gjør slip.

Bemerk: Alle aggressive skatehjul selges uten kulelager (med mindre annet er spesifisert). Årsaken til dette er at de mest aggressive skatere har sine egne preferanser om kulelagrene. Hvis du er i tvil om hvilke hjul eller kulelagre du bør velge, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser