×
Meny

Skatehjelmer til Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Godt å vite

Hold barnet ditt trygt med en skateboardhjelm

Skateboarding er en morsom, sosial og trygg sport for barnet ditt. Ulykker kan skje, og derfor er viktig for barnet ditt å bruke riktig beskyttelse. Den første beskyttelsen du får er hjelmen. Det er den viktigste beskyttelsen å ha på seg og kan beskytte barnet ditt mot en alvorlig skade hvis det faller hardt. Skateboardhjelmer er designet med et hardt ytre skall og en kjerne av polystyrenskum, noe som betyr at de vil beskytte mot flere støt.

Mange spør om en vanlig sykkelhjelm kan brukes når man kjører skateboard. Dette er mulig, men det er verdt å investere i en skatehjelm da de gir mer beskyttelse til bakhodet.

Hvordan bør en skatehjelm til barn passe?

Skatehjelmer til barn skal sitte tett og sikkert. Det er viktig at det ikke er for mye bevegelse, men samtidig ikke er for stramt eller ubehagelig. Pass på at hjelmen brukes riktig og ikke sitter for høyt eller for lavt på hodet - fronten skal være på linje med øyenbrynene og baksiden skal ikke berøre nakken.

For å få riktig størrelse for barnet ditt, ta et mykt målebånd og mål rundt hodet, ved pannen. Husk at hjelmer har litt forskjellig størrelse avhengig av merke, så sørg for å sjekke målene til den enkelte hjelmen. For å lese mer om å få den riktige passformen, les vår guide om Hvordan skal hjelmen sitte?

Sammen med hjelmen er det også viktig at barnet ditt har et sett med beskyttere for å sikre at de er fullstendig beskyttet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser