×
Meny

BMX Wheel Parts

Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Opgrader din sykkel med deler til BMX hjul

Som er mange forskjellige komponenter på et BMX cykelhjul, og som BMX-rider har man ofte behov for at skaffe reservedeler for at holde cyklen i topform. For eksempel kan BMX eger lett tage skade, så det er godt at have ekstra eger til rådighed, så du kan skifte eger i stede for at kjøpe et helt nytt hjul. Du kan spare tid og penger ved at gjøre dette selv, men hvis du er i tvil om, hvordan man gjør det, så ta reservedelene med til en cykelbutik, hvor de kan installere dem for deg.

Hvilken størrelse BMX eger må jeg bruke?

Uansett om du må bruke BMX eger til at flette et helt nytt hjul eller bare må udskifte noen ødelagte eger, blir du nødt til at vide, hvilken lengde egerne må have. De to avgjørende informasjoner for egernes lengde er merket og modellen på henholdsvis ditt nav og ditt felg. Disse detaljer kan du taste inn i en online spoke calculator, som kan hjelpe deg med at regne ut, hvilken lengde dine eger må have for at passe med ditt felg og ditt nav. Det er en god idé at bruke en spoke calculator, da matematikken bag valget av de rette eger kan være rett kompliceret.

Her på siden kan du også finne annet BMX hardware, som kan brukes til at erstatte hjuldele eller til at bygge et helt nytt hjul. BMX fælgbånd, hjulaksler og nav er viktige komponenter i hjulet, som også kan skiftes ut.

Hvis du hellere vil udskifte hele for- eller baghjulet, kan du tjekke vores utvalg av komplette BMX hjul.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser