×
Meny

Våtdrakt tillbehør

Surfe gadgets du ikke viste at du trenger

Hvis du tar godt vare på våtdrakten din, vil den vanligvis tjene deg i mange år. Men selv om du tar ekstremt godt vare på våtdrakten din, vil den trolig få tåre eller et hull på et tidspunkt i levetiden. For å fikse dette, har vi neoprenlim, som vil ta vare på dette på kort tid. I denne kategorien for våtdrakt tilbehør og annet våtdrakt utstyr, vil du finne neopren lim og alt annet du trenger for å optimalisere våtdraktens holdbarhet og dermed utvide levetiden.

Du trenger dette av våtdrakt utstyr

Mange surfere tror vanligvis at hvis du skyller våtdraktene dine med ferskvann og henger det i skyggen, har du gjort alt som trengs for å utvide levetiden. Vel - ikke helt.

Salt fra vannet, ultrafiolett lys, kontakt med sand, urin og den konstante strekkingen gjør alle sitt på våtdrakten. Våtdrakten arbeider for deg og fortjener derfor en rengjøring, litt hvile og riktig behandling. Så du bør alltid bruke en spesiell type sjampo, som er formulert og utviklet for neopren våtdrakter. Denne sjampoen kalles våtdraksrenser og er noe vi vil anbefale at alle som bruker en våtdrakt. Dette renser drakten og dreper alle bakterier og bakterier på innsiden.

En viktig ting å huske er at varmt vann ødelegger våtdraktens fleksibilitet. Derfor bør du aldri sette våtdrakten din i en vaskemaskin. Når det gjelder tørkeprosessen, bør du alltid henge den inni, innendørs. Dette bør skje straks etter rengjøringsprosessen, og alltid borte fra sollys. Ingen strykejern eller tørketrommel, selvfølgelig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser