×
Meny

Langrennsbindinger - Klassisk

  Filter
Merker
Kompatible støvler
Monteringsplater for disse bindingene

Godt å vite

Langrennsbindinger klassisk

Hvis du er ute etter å bytte ut, eller skaffe et par, klassiske langrennsbindinger til skiene dine er det viktig å vite hvilket bindingssystem du ønsker. De faller inn i 3 kategorier: NNN (New Nordic Norm), SNS (Salomon Nordic System) og 75 mm (3-pins). Hvis du allerede eier et par langrennsstøvler, vil yttersålen eller produktbeskrivelsen fortelle deg hvilket skibindingssystem de er tilpasset.

Er NNN- og SNS-bindinger det samme?

NNN-bindinger, designet av merket Rottefella, er IKKE de samme SNS-bindingene produsert av Salomon. Du kan tydelig skille dem fra hverandre ved antall rygger de har løpende nedover bindingene. NNN-bindinger har to tynnere rygger, mens SNS-bindinger har en tykk rygg. Sålene på skistøvlene må matche mønsteret for å være kompatible med bindingene.

NNN-bindinger har blitt den dominerende langrennsskibindingstypen. Merker som Fischer, Rottefella, Salomon, Atomic og Rossignol produserer alle utstyr rundt dette designet. Disse merkene har også laget sine egne versjoner som fungerer med NNN-systemet. Produktnavn som Turnamic, Prolink og NIS ses jevnlig på markedet.

For en dypere forståelse av langrennsbindinger, kan du sjekke ut vår guide - Kompatibilitet med langrennsbindinger . Ta en titt på vårt utvalg av klassiske langrennsstøvler og finn dine matchende støvler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser