×
Meny

BMX Kranksett

  Filter
Farger
Merker
Krank Lengde/Type
Krankboks

Freestyle BMX kranksett: Klar for jobben

Et godt kranksett er utrolig viktig når det gjelder utviklingen av fremdrift på BMX sykkelen din. Kranksettet hjelper til med kraftoverføringen mellom rytteren sine bein og kjedehjulet. Et kranksett til Freestyle BMX er vanligvis laget i en tyngre og mer holdbar konstruksjon i forhold til kranksettene som blir brukt til Race BMX.

Skal jeg velge 1-delt, 2-delt eller 3-delt kranksett?

Det er vanligvis 3 ulike typer kranksett som brukes til Freestyle BMX-sykler.

1-delt kranksett holdes på plass ved lagerne og siden det er 1-delt, så er det heller ingen skruer i disse.

2-delt kranksett er utstyrt mest enkle vinkelsettet man kan stramme, i tillegg har dette kranksettet kun én vevbolt. De 2-delte kranksettene har også de meste lettvektede modellene, dette er på grunn av at akselen på kranksettet som oftest er uthulet. De er også vanligvis laget i et veldig slankt design.

3-delt kranksett er som oftest littegrann tyngre enn de 2-delte kranksettene, men de er nok litt mer solide på grunn av de ikke kan sveises sammen som en 2-delt vev. Et 3-delt vev er vanligvis litt større i bredden.

Dette gir dermed et ordentlig flott 3-delt boksdesign til de rytterne som ønsker mer fotplass på selve kranken.

Sørg for at du er sikker på at kranksettet er kompatibelt med dine pedaler, før du kjøper det. Er du i tvil angående dette, så er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice - vi skal nok få hjulpet deg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser