×
MENY

Freeskates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Hjulhardhet
Hjulbase
Støvel type
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Her finner du vårt utvalg av Freeskates inline, en ny type rulleskøyter på markedet som blir mer og mer populært. De er sterkere enn vanlig fitness skøyter og laget for de som ønsker størst mulig frihet når du skater.

Hva kjennetegner Freeskates?

Freeskates er en bred kategori som omfatter rulleskøyter for mange ulike formål. Felles for skøytene, er at de har mellomstore hjul som sitter veldig tett. Videre er de kjennetegnet ved å ha en hard støvel som gir ekstra beskyttelse hvis støvlene skal brukes til triks. Bortsett fra disse generelle kjennetegn, kan freeskates godt ha et veldig annerledes utseende. Noen ligner fitness inline rulleskøyter, mens andre er mer som aggressive skates med mindre hjul og en meget robust støvel. Noen freeskates har ekstra store hjul i midten, for å gjøre det enkelt å snu fort. Disse freeskates er spesielt godt egnet for slalåm.

Hva kan freeskates brukes til?

Freeskates er en hybrid inline rulleskøyte, som inneholder elementer fra både fitness inliners og noen av de mer kraftige inliners, slik som de for hockey og aggressive. Dette betyr at en freeskates kan brukes til generell fysisk trening, og idretter som rullehockey og triksing.

Freeskates er også kjent som Urban skates fordi de generelt er mye brukt i urbane miljøer. En av grunnene til at freeskates er så populære, er at de kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan bruke dine freeskates for mosjon og for lette triks uten å måtte bytte fra ett par rulleskøyter til et annet. Dessuten, er de komfortable og gir god beskyttelse for ankelen. Vær oppmerksom på at hvis du kun skal bruke dine rulleskøyter for triks, er det aggressive skates du trenger.

Husk at vi sender deg en annen størrelse av freeskates gratis, hvis du ønsker det! Sjekk våre størrelsesguider for å hjelpe deg med å velge riktig størrelse.