×
Meny

Freeskates

  Filter
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter

Godt å vite

Hva kjennetegner Freeskates?

Freeskates er en bred kategori som omfatter rulleskøyter for mange ulike formål. Felles for skøytene, er at de har mellomstore hjul som sitter veldig tett. Videre er freeskates kjent for å ha en hard støvel som gir ekstra god beskyttelse i tilfelle det skal trikses. Bortsett fra disse generelle kjennetegne, kan freeskates meget mulig ha et helt annerledes utseende. Noen ligner nemlig på Fitness Inline Rulleskøyter, mens andre ligner mer på Aggressive Inline Rulleskøyter, med mindre hjul og en svært robust støvel. Enkelte freeskates kommer med ekstra store hjul i midten, slik at det blir lettere å svinge - denne typen er midt i blinken for slalåm.

Freeskates øker stadig i popularitet. De er mer robuste enn vanlige inline rulleskøyter og er midt i blinken for bladers som vil maks frihet. Så navnet; freeskates, passer altså svært godt til disse skøytene.

Hva kan freeskate inline skates brukes til?

Freeskates er hybride inline rulleskøyter som inneholder elementer fra både fitness inlines og fra de mer kraftige inlines rulleskøytene, som f.eks. de til hockey og aggressive inlines. Dette betyr at freeskates kan brukes til det meste av fysisk trening og idretter, som b.la. rullehockey og triksing.

Freeskates er også kjent som Urban Skates nettopp fordi de generelt sett brukt mye i urbant. En av grunnene til at freeskates er såpass populære, er at de kan brukes på så mange forskjellige måter. Du kan bruke freeskates til mosjonering så vel som enkel triksing, uten å måtte bytte fra ett par rulleskøyter til et annet par. Freeskates er også svært komfortable, og de gir god beskyttelse for ankelene. Vær oppmerksom på at hvis du kun skal bruke rulleskøyter til triksing alene, er det Aggressive Inline Rulleskøyter du leter etter, ikke freeskates.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser