Ryddesalg
Spar opp til 80%  -  Mer enn 300 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY

Skateboard Trucks

  Filter
Farger
Merker
Akselbredden
Truck størrelse

Godt å vite

Skateboard trucks i flere forskjellige størrelser

Hvis du ønsker å sette sammen ditt eget skateboard eller mangler nye trucks, finner du her et hvelv av skateboard trucks i forskjellige størrelser fra populære merker som Enuff og Independent.

Skateboard trucks har T-formet svingleddet under skateboardet som holder hjulene og kulelager sammen og knytter dem til decket. De overfører bevegelsene dine til brettet som et ratt på sykkel eller bil og er viktig for hvordan brettet reagerer. Skateboard trucks er laget av en kombinasjon av mindre deler som bushings, hjulbolter, kingpins, baseplater og hangers. Jo høyere kvalitetsdelene er, desto bedre vil ditt skateboard prestere.

Skateboard truks kan kjøpes individuelt eller som et sett med to, men husk alltid å lese under produktbeskrivelsen for å se om prisen er for en eller to stykk. Du kan også få truck-set, dvs. komplette pakker med både skateboard trucks, spacere, shockpads etc. - altså alt for et skateboard uten selve decket.

Hvis du vil lære mer om hvilke funksjoner de enkelte delene har og hvordan de påvirker ditt brett og din kjøre stil, vennligst les vår guide her.