Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Surfevesker

  Filter
Merker

Hva er hensikten med en surfebag?

Skaffer du deg en surfebag, vil du kunne forhindre skader på brettet under transportering og lagring. De vanligste skadene på et udekket surfebrett er delaminering, avvoksing og skader på brettets tail. I tillegg vil en god surfebag eller SUP-bag også kunne sikre beskyttelse mot UV-stråling som vil over tid endre fargene på brettet.

Finnes det mange ulike vesker for surfebrett?

En surfebag fås i 3 typer: sokkeaktig, dagbag og reisebag. En sokkaktig surfebag er myk og lettvektet med vevd stoff som er mindre enn 2 mm tykt. En såkalt dagbag er de mest vanlige, de er lettveket, polstret og gir perfekt beskyttelse for ditt surfebrett. En reisebag for surfebrett er 10 mm tykke i polstring - så disse er midt i blinken for lengre turer.

Hva er optimal størrelse på en surfebag?

Du bør skaffe deg en surfebag som enkelt kan oppbevare og beskytte ditt brett. Er din bag altfor trang og liten, er sannsynligheten stor for at enkelte skader kan oppstå. Og hvis den er altfor stor, den gi en ukomfortabel transporteringen av surfebrettene. Så før du velger og kjøper en surfebag, sørg for at du først måler lengden på ditt brett. Det er brettlengden som vil bestemme bredden og tykkelsen på din nye bag. Det anbefales at du kjøper en surfebag som matcher samme størrelse eller eventuelt ca. 5 cm større (2"-tommer).

Bredde og tykkelse påvirker bagstilen - alle brett er ulike, og alt kommer også an på hva slags vannsport du driver med. Så langt der er mulig, bruk dimensjonene til å velge hva som er best for deg og dine behov.

Hvis du er interessert i annet tilbehør for surfing, ta da en titt på tilbehør for surfing og beskyttelse for vannsport.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser