Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Våtdrakter

  Filter
Merker
Størrelse
Tykkelse
Våtdrakt Type
Zip Type
Kjønn
Forrige
Neste
Side 1 av 5

Godt å vite

Godt å vite om våtdrakter

Alle våtdrakter er laget fra neopren, et elastisk gummimateriale som har en skikkelig SlimFit-passform på kroppen. Tykkelsen på neopren vil variere fra våtdrakt til våtdrakt. Vanligvis brukes tykkere neopren i kaldere vann - for som du sikkert kan tenke deg, vil altså tykkere neopren også isolere bedre rundt kroppen.

Under denne kategorien, finner du både våtdrakter til kvinner, våtdrakter til menn, og våtdrakter til barn - fra alle de store merkene og produsentene.

Pass godt på din våtdrakt

Hvis du passer godt på din våtdrakt, kan du ha stor glede av den i mange år fremover. Våre beste tips er at du er ekstra forsiktig når våtdrakten tas av og på. Er man veldig uheldig, kan våtdrakter fort revne hvis man drar altfor hardt i sømmene. Husk også på å fjerne smykker og klokke før du tar på deg en våtdrakt.

Hvis du har et barn, vil det være smart å hjelpe han/hun med å få våtdrakten på og av seg - for nøyaktig de samme årsakene nevnt i avsnittet ovenfor.

Vi har også et par smarte og enkle tips til deg for når det gjelder selve oppbevaringen av våtdrakten. Følger man disse kan dens levetid forlenges betraktelig:

  • Våtdrakten bør virkelig oppbevares på et kjølig sted, vekke fra høye temperaturer, og direkte sollys. UV misfarger og sliter nemlig på neoprenet.
  • Du bør alltid vende våtdrakten med vrangen ut når den skal tørkes utenfor.
  • Det ville være best å henge våtdrakten på en plasthanger eller en annen type kleshanger som ikke er laget fra metall - da tørkes de nemlig raskere. Og når våtdrakten er tørr, kan den fint oppbevares i et garderobeskap.
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser