Tilbake til skolen
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Skate Hjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Skate Hjelmer - den viktigste beskyttelsen av alle

I skatemiljøet hører vi ofte det velkjente uttrykket; "Skateboarding saved my life", eller på norsk; "Skating reddet livet mitt". Det er kult, og mye sant i dette for folk - men når det er sagt, skateboarding er fortsatt en actionsport hvor risikoen for skader er ganske så høy. Så hvis du ønsker å unngå både små og store skadeperioder, da er en skatehjelm noe du bare MÅ ha.

Skate Hjelm - designet for å takle juling og bidra til videreutvikling

Alle vet at man fort kan falle hardt og vondt når man driver med skateboarding. Uansett om det er på asfalt i gatene, krasjing med rekkverk (rails), betong i skateboardbassenget eller i skateparken. Med andre ord, her er det mye å beskytte hodet mot - derfor trenger du en hjelm når du driver med skateboarding og longboarding.

På toppen av kransekaken, bruk av en skatehjelm booster også trygghetsfølelsen. Dette har en svært positiv effekt på selvtilliten din, noe som vil gjenspeiles i bedre prestasjoner når du skater.

Skateboard Hjelmer = flere bruksområder

Og ettersom underlaget det dreier seg om, er blant det mest harde man kan slå seg på - så har derfor disse hjelmene multifunksjonelle egneskaper. Dette betyr altså at du kan bruke en skatehjelm også når du er ute å sykler, kjører sparkesykkel, går på rulleskøyter pluss andre typer rullesport. Bare husk på at du i så fall først sjekker skatehjelmens sertifisering.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser