Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

3-Pak - Boards

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Med 3-pakning skatebeskyttere blir du raskt klar til skateparken

At have skatebeskyttere på er en essentiel del av at holde sig beskyttet, når man har skate sessions. De er ligeså viktige som hjelmen, og de hjelper deg med at unngå hudafskrabninger, blå merker og det, som er værre. Beskyttere er en nødvendighed for nybegynnere, men anbefales også til mer erfarne riders, som gjør tricks, hvor risikoen er større.

Med skatebeskyttere i 3-pakning får man som regel knebeskytter, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere. Som er mange fordel ved at kjøpe et komplett beskyttelsessett. Det er lett at kjøpe, kvaliteten og størrelsen passer sammen, og du får et stilfuldt og koordineret look. Det eneste du i øvrigt må bruke er en hjelm, og så er du klar til at skate.

Hvilken størrelse skateboardbeskyttere passer til mig?

Med skatebeskyttere er det best med en tett og sikker passform, som ikke strammer for mye. Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du må bruke, er det en god ide at finne målebåndet frem og gjøre bruk av størrelsesguiden, som hører til det enkelte produkt. På den måte kan du finne den riktige størrelse. Som finnes mange forskjellige former for beskyttere, både med hårde og myke skaller, så pasformen afhænger ofte av det enkelte produkt.

Sådan rengør du dine beskyttere

Det er værd at rengøre dine beskyttere fra tid til annen for at holde en god hygiejne og fjerne dårlig lukt. De fleste beskyttere kan vaskes i vaskemaskinen, men det anbefales, at du bruker et skåneprogram. Tilsæt litt vaskemiddel og lad vasken fjerne den dårlige lukt.

Hvis du gjerne vil unngå at dine beskyttere kommer til at lukte, kan du lade dem få luft efter bruk - eller du kan overveje at kjøpe noen beskyttere med effektiv ventilation.

Har du beskyttere men ikke nogen hjelm? Se vores utvalg av Skateboardhjelme.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser